Місто

Влада Житомира хоче продати через аукціон ще 150 кв.м комунальної нерухомості

17 August 2021, 13:51

Влада Житомира хоче виставити на аукціон ще два приміщення – на проспекті Миру, 61/2 та на вул. Лесі Українки, 14.

Відповідні проєкти рішень сесії 16 серпня оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади загальною площею 45,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Житомир, проспект Миру, 61/2 та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Житомирської міської ради», - йдеться у проєкті рішення.

За цією адресою приміщення різної площі здавалися в оренду і, зокрема, 17 березня 2017 року ТОВ «Аптека «Скайлайн» викупило орендоване нежитлове приміщення площею 8,6 квадратних метрів на проспекті Миру, 61/2, за 60 тис. 360 грн – 7018 грн за 1 квадратний метр.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади загальною площею 113,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 14 та перебуває на балансі комунального підприємства «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради», - зазначається в іншому проєкті рішення.

Нагадаємо, 26 травня цього року приміщення на вул. Лесі Українки, 14 площею 46 кв.м за 594 тис. 595,20 грн продали ГО «Спілка правозахисту підприємництва», серед засновників якої – депутат міської ради Василь Кучик (фракція ОПЗЖ).

Як повідомляв Житомир.info, на кінець серпня 2021 року заплановані аукціони з продажу двох комунальних приміщень у Житомирі – на Селецькій та на Вокзальній.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизаці нерухомість проспект Миру вул. Лесі Українки аукціон  
Матеріали по темі