Місто

​Робочий візит в рамках проєкту ПРООН «Підтримка Євросоюзом сходу України» в компанії «Рудь»

20 August 2021, 11:06

Вже доброю традицією стали екскурсії українських та закордонних гостей на виробництво АТ«Житомирський маслозавод». 17 серпня делегація керівників обласних, міських та районних центрів зайнятості Донецької та Луганської областей, перебуваючи на Житомирщині з робочим візитом в рамках проєкту ПРООН «Підтримка Євросоюзом сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» відвідали компанію «Рудь».

Адже окрім знайомства з діяльністю служби зайнятості у Житомирі, Любарі та Радомишлі, учасники делегації побували на кращих підприємствах, які є відповідальними роботодавцями, з високим рейтингом довіри серед пошукачів роботи.

Так, АТ «Житомирський маслозавод», будучи лідером серед українських виробників морозива, є одним з найбільших роботодавців в Житомирській області. Підприємство щороку запрошує кількасот безробітних на сезонні роботи тривалістю до семи місяців.

Президент компанії Петро Рудь особисто зустрів делегацію працівників служб зайнятості на чолі з директоркою обласного центру зайнятості Галиною Корінною і ознайомив з досягненнями підприємства.

Директор з якості Лариса Жигадло провела гостей виробничими цехами, розповідаючи історію розвитку підприємства та розкриваючи таємниці приготування холодного десерту. Відвідувачі були вражені високотехнологічністю процесу виробництва морозива, умовами праці, різноманітністю асортименту і щоденними обсягами виробництва готової продукції. Приємною згадкою про знайомство з компанією «Рудь» стала дегустація, під час якої гості змогли досхочу насолодитися холодними смаколиками і скуштувати так зване «тепле» морозиво, що можливо зробити тільки на виробництві.

Пресслужба АТ «Житомирський маслозавод»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь маслозавод морозиво  
Матеріали по темі