Здоров'я

На Михайлівській під час святкування Дня житомирян можна буде зробити щеплення проти коронавірусу

3 September 2021, 12:28

У «День житомирян», 4 вересня, на Михайлівській запрацює мобільний пункт вакцинації. Всі охочі зможуть зробитищеплення вакцинами CoronaVac та AstraZeneca.

Про це 3 вересня повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«Поблизу сцени на головній пішохідній вулиці міста з 11.00 до 19.00 працюватиме автобус вакцинації від COVID – 19. Щеплення проводитиметься CoronaVac та AstraZeneca. Отримати тут можна буде першу та другу дози.

Усім провакцинованим саме цього дня видаватимуть пронумеровані святкові флаєри з відривним купоном для участі у розіграшу. Відривний купон кидається до скриньки, інша частина лишається в учасника. О 18.00 перед початком концерту методом жеребкування визначать переможців: десятеро учасників отримають екоторби та чашки, троє - солодкі кошики від бізнесу Житомира», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі 4 вересня відбудеться культурний арт-фестиваль «День житомирян». Цьогоріч у програмі: виступи хореографічних та вокальних колективів, тематичні фотозони, концерт, показ фільму та відзначення дня підприємця.

Як повідомляв Житомир.info, з 26 серпня центр вакцинації, який був розміщений у спортивній залі ЗОШ №6, працює у ТЦ «ОЛДІ», що знаходиться на вулиці Михайла Грушевського, 5.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус щеплення вакцина День житомирян Михайлівська  
Матеріали по темі