Місто

До Дня Житомирян мер нагородив відзнакою «За заслуги перед містом» спортсменку, двох солістів та свекра депутатки

6 September 2021, 13:54

Напередодні відзначення Дня житомирян мер Сергій Сухомлин нагородив чотирьох людей, а нагороди їм вручали на сцені під час святкування.

Розпорядження про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром ІІІ ступеня» оприлюднили на сайті 6 вересня.

2 вересня мер підписав розпорядження про нагородження Анастасії Четверікової – срібної призерки Олімпійських ігор у Токіо, спортсмена-інструктора збірної України: «за високі спортивні досягнення, пропаганду здорового способу життя та піднесення авторитету міста Житомира на міжнародній арені».

Наступного дня, 3 вересня, Сергій Сухомлин нагородив двох людей «за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток української культури та з нагоди відзначення Дня житомирян»: Валерія Харчишина, соліста рок-гурту «Друга ріка», та Світлану Ніконорову, солістку Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера.

Крім того, 3 вересня вніс зміни в своє розпорядження №726 від 19.08.2021: відзнаку «за високий професіоналізм в роботі, значний особистий внесок у розвиток міста» отримав Зубко Григорій Іванович – голова Ради керівників підприємств та організацій Корольовського району міста Житомира. Зауважимо, що Григорій Зубко – батько колишнього віцепрем’єр-міністра Геннадія Зубка, свекор нинішньої депутатки міської ради від «Європейської Солідарності» Людмили Зубко.


Щодо документа, в який вносяться зміни, то на сайті міської ради такий номер має розпорядження не «Про нагородження», а з внутрішньо-організаційних питань, текст якого не оприлюднений.


Нагадаємо, 4 вересня 2021 року в Житомирі на Михайлівській вдруге проходив культурний арт-фестиваль «День житомирян».

Як повідомляв Житомир.info, керівника хорової капели «Орея» Олександра Вацека нагородили відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром II ступеня»: рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 1 вересня 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День житомирян відзнака за заслуги Четверікова Ніконорова Харчишин Зубко. 
Матеріали по темі