Місто

​У Житомирі оголосили тендер на реконструкцію скверу на проспекті Миру: очікувана вартість - 3,2 млн грн

14 September 2021, 11:20

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу по проспекту Миру, 9. Очікувана вартість закупівлі - 3 млн 222 тис. 849 грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 13 вересня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з реконструкції благоустрою та влаштуванням скверу мають бути виконані до 18 лютого 2022 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що підрядник має провести підготовчі, земляні та монтажні роботи, провести роботи з зовнішнього освітлення мереж, водопостачання та каналізації, монтажні роботи системи відеонагляду.

Також переможець торгів має озеленити територію та провести благоустрій: улаштувати плитку та бордюри, встановити велопарковку, гойдалку, пісочницю, вуличні тренажери, каруселі, урни, лавки та інше.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 29 вересня, аукціон запланований на 30 вересня.

Зазначимо, що за виконання проєктних робіт з реконструкції частини території благоустрою з влаштуванням скверу по проспекту Миру, 9, УКБ заплатило ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» 89,6 тис. грн.

Нагадаємо, 17 червня 2021 року на сесії Житомирської міської ради ухвалили рішення виділити кошти на реконструкцію скверів та тротуарів у Житомирі, зокрема на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу на проспекті Миру, 9 виділили 2 млн 500 тис. грн (в т.ч. виготовлення ПКД).

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня 2021 начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов повідомив, що у сквері на проспекті Миру, 9 планують встановити дитячий майданчик та спортивне обладнання: депутати міської ради виділили 2,5 млн на реконструкцію скверу, а депутат облради спрямував 380 тис.грн на дитячий майданчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: проспект Миру 9 реконструкція сквер УКБ тендер  
Матеріали по темі