Суспільство

​Напередодні святкування Дня міста в Баранівці через коронавірус скасували усі масові заходи

21 September 2021, 11:56

21 вересня в Баранівці Житомирської області відзначають день міста, втім напередодні свята влада міста скасувала усі заплановані масові заходи, аргументуючи таке рішення погіршенням епідемічної ситуації в країні та в громаді міста зокрема.

Про це жителів громади поінформували повідомленням на сторінці Баранівської міської ради у фейсбук, яке опублікували в кінці робочого дня 20 вересня.

«Шановні жителі Баранівської громади! Повідомляємо вас про те, що у зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації в країні та у нашій громаді, офіційні заходи з відзначення Дня міста Баранівка, Дня сіл Рогачів і Володимирівка проводитись не будуть. Організаторами було проведено величезну роботу по підготовці святкування Дня міста у новому форматі. Так, зокрема, запланували Гумористичне шоу команди "30+", виступ гурту MATE music group з Житомира, світлодіодне шоу, дискотеку DJ Sasha Sidney та ін. Творчі колективи Баранівки провели багато репетицій, відпрацьовуючи свої виступи. Наші юні таланти з ентузіазмом готували свої номери. Щиро дякуємо підприємцям, які відгукнулись на наше прохання і перерахували благодійні внески, аби зменшити тягар на міський бюджет. Усі ці кошти знаходяться на спецрахунку відділу культури, сім’ї, молоді та спорту і є цільовими (у майбутньому можуть бути використані лише за призначенням: на святкування Дня міста). Але, на жаль, є обставини, які від нас не залежать... Рішення про відміну заходів було прийнято колегіально задля збереження здоров’я людей, недопущення скупчень і уникнення різкого спалаху ковідної хвороби в громаді», - йдеться у повідомленні за підписом міського голови Олександра Мігея та виконкому міської ради Баранівки.

Зазначимо, що минулими вихідними, 18 вересня, в Житомирській області гучно відсвяткували 1075-річчя міста Овруч та 1130-річчя міста Малин.

Як повідомляв Житомир.info, на 21 вересня 2021 заплановане засідання Державної комісії ТЕБ та НС, яка розгляне встановлення жовтого епідемічного рівня по всій території України з 22 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Баранівка День міста коронавірус карантин  
Матеріали по темі