Економіка

Депутати Новоград-Волинської ради розіграли між собою тендер на 760 тис. грн з ремонту вулиць міста

23 September 2021, 15:49

Управління житлово-комунального господарства та екології Новоград-Волинської міської ради 10 вересня уклало угоду з ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» на поточний ремонт частини вулиці у Новоград-Волинському. Вартість укладеної угоди - 760,7 тис. грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

За умовами договору ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» має відремонтувати частину вул. Герцена та тротуару від вул. Дружби до вул. Кривоноса (ліва сторона) в м. Новоград-Волинському до 31 жовтня 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що переможець тендеру має ліквідувати вибоїни машиною, улаштувати покриття товщиною 4 см з гарячих асфальтобетонних сумішей вручну з ущільненням самохідними котками, вирізати кущі, улаштувати покриття та основи під тротуари та інше.

Очікувана вартість закупівлі становила - 768,8 тис. грн. Конкуренцію на торгах ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» склало ТОВ «Новоград-Волинські шляхи». Під час аукціону обидві фірми не конкурували та не знижували свої цінові пропозиції.

ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» засноване в 2018 році в Новограді-Волинському. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 50 тис. грн. Власниками фірми є Ірина Мельник та Дмитро Рудницький - депутат Новоград-Волинської міської ради від політичної партії «Наш край» та голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та водних ресурсів.

За даними bi.prozorro.org, з 2020 року ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» уклало угод з державними установами на 5,7 млн грн, зокрема з управлінням житлово-комунального господарства та екології Новоград-Волинської міської ради - 3,2 млн грн.

ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» зареєстроване в Житомирській області, Новоград-Волинському районі, село Майстрів. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 7,5 млн грн. Власниками фірми є Станіслав Табалюк, Юлія Табалюк та Віталій Табалюк, який є і директором фірми. Віталій Табалюк - депутат Новоград-Волинської міської ради від партії «Європейська Солідарність» та входить до постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та водних ресурсів.

За даними bi.prozorro.org, з 2020 року ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» уклало угод з державними установами на 32,7 млн грн, зокрема з управлінням житлово-комунального господарства та екології Новоград-Волинської міської ради на 17,5 млн грн.

Нагадаємо, у перший день весни комунальники Новограда-Волинського замовили в ТОВ «Новоград-Волинські шляхи», яке належить місцевому депутату, послуги з зимового утримання доріг на 250 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога тендер Новоград-Волинський депутат  
Матеріали по темі