Події

На вихідних біля житомирського нічного клубу сталася бійка за участю поліцейських

4 October 2021, 17:34

Цими вихідними у Житомир біля нічного клубу Miami, який знаходиться на вул.Перемоги, 10, о 4-й ранку сталася бійка за участю двох слідчих та криміналіста.

Про це Житомир.info повідомили поінформовані джерела.

«Сьогодні близько 4:00 троє поліцейських спровокували бійку біля «Маямі», двоє дівчат-слідчих і хлопець-криміналіст. Одна з дівчат штовхнула припаркований автомобіль, після словесної перепалки почалася бійка, в результаті криміналіст отримав ножове поранення, а одна зі слідчих – травму руки», - розповіли інформатори.

В головному управління Нацполіції в Житомирській області Житомир.info підтвердили факт отримання тілесних ушкоджень працівником поліції під ранок 4 жовтня.

«За фактом отримання 4 жовтня тілесних ушкоджень поліцейським Житомирського райуправління призначено службове розслідування. Водночас за фактом нічних подій відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 КК України (Хуліганство). Триває встановлення усіх обставин», - повідомила речниця ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 15 серпня 2021 року в Житомирі біля нічного клубу «Маямі» на вулиці Перемоги побили директора приватного підприємства, яке видає місцеву газету «20 хвилин», Олександра Васильковського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка поліція нічний клуб хуліганство вул.Перемоги  
Матеріали по темі