Події

​Уночі в Малині чоловік викрав мікроавтобус, аби перевезти речі, а потім збирався повернути авто на місце – завадили поліцейські

7 October 2021, 14:03

У ніч на 7 жовтня в місті Малин чоловік викрав чужий мікроавтобус. Коли його затримали поліцейські, 33-річний малинчанин пояснив, що «позичив» авто, аби перевезти речі, потім збирався непомітно повернути транспортний засіб на місце.

Про це 7 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Уночі 7 жовтня до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від 26-річного жителя м. Малина про зникнення його автомобіля «Ford Transit». Поліцейські помітили та зупинили транспортний засіб на одній з вулиць, за кермом знаходився 33-річний малинчанин. Тож нині водій дає пояснення слідчим у рамках розпочатого досудового розслідування», - йдеться у повідомленні.

Заявник розповів, що вночі залишив автомобіль під під’їздом будинку, адже мав намір зустріти дружину з роботи. Утім близько 2:00 виявилось, що транспортний засіб зник.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили мікроавтобус, схожий за описом на розшукуваний, на одній з вулиць міста. Тож транспортний засіб зупинили для перевірки. За кермом виявився 33-річний місцевий житель, відтак його доставили до поліційного відділення для з’ясування всіх обставин.

Чоловік визнав свою провину та пояснив, що скористався чужим транспортним засобом, аби… перевезти речі. Мовляв, згодом збирався повернути його на місце.

«Нині триває встановлення всіх обставин у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Законодавством такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років волі», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 4 жовтня 2021 з подвір’я жителя Березівської громади зник автомобіль. Транспортний засіб розшукали неподалік села в кюветі, в салоні спав п’яний злодій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка викрадення мікроавтобус Малин  
Матеріали по темі