Влада

​Департамент Житомирської ОДА закупить для 18 шкіл області нове обладнання для їдалень: оголосили три тендери на 7,2 млн грн

26 October 2021, 16:48

Департамент освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації оголосив три тендери на придбання для 18 навчальних закладів Житомирської області обладнання для їдалень. Загальна очікувана вартість закупівель - 7,2 млн грн.

Про це йдеться в закупівлях, оголошених 25 жовтня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, переможець закупівель має поставити обладнання до 20 грудня 2021 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.

У першому тендері мова йде про закупівлю чотирьох пароконвектоматів, чотирьох картоплеочисних машин, чотирьох машин для обробки овочів. Очікувана вартість закупівлі - 1,6 млн грн.

У другому тендері мова йде про закупівлю семи пароконвектоматів, семи картоплеочисних машин та семи машин для обробки овочів. Очікувана вартість закупівлі - 2,82 млн грн.

У третьому тендерові мова йде про закупівлю семи пароконвектоматів, семи картоплеочисних машин та семи машин для обробки овочів. Очікувана вартість закупівлі - 2,78 млн грн.

Департамент освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації тендерні пропозиції приймає до 11 листопада, аукціон запланований на 12 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, департамент освіти Житомирської міської ради 8 жовтня уклав угоду з ТОВ «Паблік Сектор» на придбання пароконвектоматів для 46 дитсадків. Вартість укладеної угоди - 6,9 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: їдальня обладнання пароконвектомат тендер освіта школа  
Матеріали по темі