Суспільство

На залізниці в Житомирській області з рейок зійшли 10 вагонів вантажного поїзда, пасажирські потяги курсують із запізненням

27 October 2021, 13:12

Неподалік села Чорнорудка (колишній Ружинський район, нині – Бердичівський) Житомирської області 27 жовтня сталася аварія на залізниці: з колії зійшли 10 вагонів вантажного поїзда. У зв’язку з цим деякі пасажирські поїзди курсують із запізненням.

Про це повідомляє пресцентр АТ «Укрзалізниця».

«Схід вантажних вагонів стався сьогодні, 27 жовтня, неподалік селища Чорнорудка. Порушено габарити двох колій. На місце події виїхала комісія АТ «Укрзалізниця», причини сходу розслідуються. Також надано наказ на виїзд відновлювальних поїздів для ліквідації наслідків аварії та відновлення колій», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через схід 10 порожніх вагонів вантажного поїзда деякі пасажирські поїзди курсують із запізненням. Так, наразі поїзд № 764 Одеса-Київ прослідує зміненим маршрутом через Шепетівку та Коростень, що зумовить його затримку орієнтовно на 4 години.

Про можливі затримки інших рейсів в «Укрзалізниці» обіцяють повідомити додатково. Пасажирів закликають слідкувати за офіційними повідомленнями компанії та оголошеннями на вокзалах.

Пресслужба ГУНП у Житомирській області уточнює, що з рейок зійшло 11 вагонів. Зазначається, що в аварії ніхто з людей не постраждав.


Відео з сайту ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня 2021 року на залізничному переїзді на дільниці Фастів – Житомир сталася дорожньо-транспортна пригода: комбайн врізався у поїзд. У результаті аварії зазнали пошкоджень локомотив поїзда та 6 вагонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд потяг вагон Чорнорудка  
Матеріали по темі