Влада

​За два дні у Житомирській області поліцейські склали 224 протоколи за порушення карантину, найбільше за відсутність масок

1 November 2021, 10:29

У Житомирській області за перші дні «червоної» зони, 30-31 жовтня, поліцейські склали 224 протоколи за порушення встановлених карантинних обмежень.

Про це 1 листопада повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«За минулі два дні правоохоронці перевірили майже тисячу суб’єктів господарювання. Із 224 зафіксованих ними правопорушень за перші дні «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки, дві третини (173) – це ігнорування громадянами вимог щодо використання засобів індивідуального захисту (ч. 2 ст. 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП). Інші зафіксовані правопорушення стосуються порушень, вчинених працівниками розважальних та торговельних закладів, інших установ, а також водіями транспортних засобів встановлених обмежень щодо режиму діяльності.Загалом же з початку 2021 року працівники поліції склали майже 14,7 тисяч адміністративних протоколів за вказані правопорушення», - йдеться у повідомленні.

У поліції також нагадують, що у населених пунктах області працюють понад 50 рейдових груп поліцейських та працівників Держпродспоживслужби, представників інших служб та органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, з 30 жовтня Житомирська область перейшла до червоної зони. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня Житомирська поліція нагадала про рейди, перевірку COVID-документів, штрафи й обмеження волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевірка поліція рейд червона зона карантин  
Матеріали по темі