Місто

Житомирський виконком збирається змінити свої рішення щодо рекламних екранів напроти житлових будинків

1 November 2021, 14:57

Виконком буде вносити зміни в рішення щодо розміщення рекламних екранів напроти житлових будинків – обмежить час роботи.

Про це 1 листопада в коментарі Житомир.info повідомила перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

«Будемо проводити з суб’єктом господарювання розмову і внесемо зміни в рішення, яким надавався дозвіл, де обмежимо час роботи. Коли приймали рішення, то не врахували, що мерехкотіння може заважати мешканцям житлового будинку, зараз це питання буде врегульоване. Поки не можу сказати, до якого часу буде обмеження, проведемо перемовини і тоді вже в рішенні зазначимо. Крім цього екрану є ще й інші, які яскраво світять, тому відтепер будемо в усіх відповідних рішеннях прописувати час роботи, щоб це не заважало людям, та внесемо зміни у попередні», - пояснила Світлана Ольшанська.

Перша заступниця мера зауважила, що відповідні зміни в рішення будуть внесені на найближчому засіданні виконкому, яке заплановане на 3 листопада.

Нагадаємо, 30 жовтня житомирянка Ліана Фірсова виклала відео з обуренням щодо нового рекламного екрана, який нещодавно повісили на будівлі «Укртелекому» (вул.Київська, 20) і він яскраво світить у вікна будинку напроти. Втім, власник ТОВ «Сі Ес Ей Груп» Євген Колодій, якому належить екран, переконує, що він сучасний і не заважає людям.

Як повідомляв Житомир.info, першу в Житомирі зовнішню рекламу у вигляді телеекрану дозволили розмістити рішенням виконкому від 9 вересня 2017 року: ТОВ «Ростмедіа.ТВ» на фасаді будинку по вул. Михайлівська, 4. 17 жовтня 2018 року ця ж фірма отримала дозвіл на розміщення телеекрану на будівлі за адресою майдані Житній ринок, 3. 6 грудня 2017 року дозвіл на розміщення телеекрану на фасаді будинку №20 на вулиці Київській отримав ФОП Фарафонов Гліб Русланович. 4 квітня 2018 року Фарафонов отримав дозвіл на розміщення телеекрану на фасаді будівлі по вул.Велика Бердичівська, 15/1.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком реклама телеекран Ольшанська екран  
Матеріали по темі