Фоторепортаж

Ялинки, кульки, «дощик» і гноми: центр Житомира почали прикрашати до новорічно-різдвяних свят. Фоторепортаж

6 December 2021, 16:31

Перші зимові дні порадували містян снігом. Проте через плюсову температуру сніг, який випадає вночі, вдень тане, перетворюючись на місиво бруду та води, що у купі з мрякою створює депресивний настрій. Проте більшість містян вирішила не зважати на погоду і заздалегідь налаштуватися на різдвяно-новорічні свята.

Сніжинки, ялинки, олені, гноми, казкові будиночки та сніговики почали з’являтися на фасадах, у вікнах та вітринах житомирських закладів та інших будівель.

Так, на балконах приміщення міської ради розвісили прикраси у вигляді святкових шкарпеток та ялинкових іграшок, а на вході – дві справжні ялинки, прикрашені золотистими, сріблястими та червоними кульками, квітами та шишками.

На центральній пішохідній вулиці Михайлівській заклади громадського харчування та магазини виставили ялинки у горщиках. Деякі вже встигли їх прикрасити.

У вітринах кондитерських ялинки зробили зі смаколиків – зефірок, меренгів та тістечок.

Навіть автомат для поповнення карток хтось прикрасив гірляндою червоного «дощику».

Нагадаємо, головна новорічна ялинка Житомира цьогоріч сяятиме на вулиці Михайлівській, як і торік. Прикрашати новорічне дерево почнуть цього тижня (6-12 грудня).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка свято Новий рік Різдво Михайлівська  
Матеріали по темі