Події

​У Малині зі школи евакуювали майже 800 учнів та працівників, але вибухівку не знайшли

8 December 2021, 18:16

Жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей, ні у приміщенні загальноосвітнього закладу у Малині, ні довкола нього не виявлено. Тривають заходи зі встановлення особи автора хибного повідомлення.

Про це повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 10:20 ранку 8 грудня на електронну пошту однієї із загальноосвітніх шкіл м. Малина надійшов лист про небезпеку для людей. Одразу ж після отримання тривожної інформації до загальноосвітнього закладу виїхали слідчо-оперативна група Малинського відділення поліції, фахівці вибухотехнічного підрозділу та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. Поліцейські обмежили доступ до приміщення школи та потенційно небезпечної території довкола. Навчальний процес у вказаному закладі освіти довелося припинити. З будівлі були евакуйовані майже 800 учнів і працівників.

Фахівці вибухотехнічної служби, застосовуючи службового собаку та спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень школи та навколишньої території. За його результатами жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей, не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 8 грудня стало відомо, що у Малині Житомирської області зі школи евакуювали дітей – перевіряють інформацію про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі регулярно «мінують» торгово-розважальні центри: так, ввечері 6 грудня 2021 року правоохоронці евакуювали людей з ТРЦ «Глобал UA» через анонімне повідомлення про замінування. Однак жодних вибухонебезпечних предметів вибухотехніки не виявили. Загалом протягом місяця торгово-розважальні центри у Житомирі «мінували» кілька разів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин школа вибухівка замінування  
Матеріали по темі