Фоторепортаж

Сотні житомирян в новорічну ніч прийшли святкувати до головної ялинки. Фоторепортаж

1 January 2022, 09:18

Попри те, що міська влада не планувала проводити святкові заходи у новорічну ніч і не збиралася продовжувати роботу громадського транспорту у новорічну ніч, сотні містян прийшли відсвяткувати початок нового 2022 року до головної ялинки Житомира.

Люди фотографувалися на Михайлівській, пригощалися глінтвейном на наїдками на різдвяному ярмарку і навіть каталися на атракціонах. Не обійшлося й без феєрверків, але дехто відзначає, що цього року салютів було значно менше, ніж в минулу новорічну ніч.

Які подарунки житомиряни хотіли б отримати під ялинку та що бажають українцям у наступному році – дивіться у нашому відео, знятому в останній день 2021 року.

Нагадаємо, головна ялинка другий рік поспіль – це 27-метрове дерево, яке росте на Михайлівській, його прикрасили підсвіченими кульками і традиційно запалили вогні 19 грудня.

Як 19 грудня 2021 року на вулиці Михайлівській у Житомирі відкривали головну ялинку, дивіться у відеосюжеті та фоторепортажі

Основні новорічні локації в Житомирі спочатку розмістили на вулиці Пушкінській, біля обласної філармонії: там з 19 грудня запрацював різдвяний ярмарок та встановили атракціони, які заважали мешканцям сусідніх будинків. 23 грудня на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міської ради ухвалили рішення перенести різдвяний ярмарок та атракціони з вулиці Пушкінської на майдан Корольова та вулицю Малу Бердичівську. І з 24 грудня ярмарок вже почав працювати біля пам’ятника Корольову.

Також цього року не склалося з світлодіодними новорічними фотозонами, які мали бути на Новому бульварі.

Як повідомляв Житомир.info, в новорічну ніч 2021 року житомиряни попри дощ та відсутність офіційних святкових заходів теж збиралися біля головної ялинки міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новий рік ялинка  
Матеріали по темі