Місто

Зимові свята у Житомирській громаді офіційно стартували попри дощ: у центрі міста засяяла ялинка

19 December 2021, 20:42

19 грудня, у День святого Миколая, в Житомирі урочисто запалили вогники на головній ялинці міста. Подивитися на новорічну красуню прийшло кілька сотень житомирян. Також на Михайлівській влаштували святковий концерт та облаштували фотозону.

«Шановні житомиряни та гості нашого прекрасного міста! Мені надзвичайно приємно сьогодні вітати від міської ради, міського голови і від себе особисто з цим чудовим святом – Миколая. Нехай святий зберігає у нас добро. Миру, щастя, здоров’я, божої благодаті і сил, щоб у всіх нас все збувалося», — привітав житомирян секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський.

«Вітаємо вас із Днем святого Миколая! Нехай затишок та любов будуть у ваших оселях. Зі святом!», — сказала начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.


Житомиряни поділилися враженнями від святкового концерту та новорічної ялинки.

«Чудово, незвичайно, дуже подобається новорічна ялинка. Надзвичайно гарно і якось по-європейськи виглядає, і зірка справжня, різдвяна. Настрій нормальний, але, на жаль, погода вносить свої корективи, під ногами не сніг, а вода. Бажаю мирного неба – це зараз найголовніше та найактуальніше, – тепла в серцях і тепла в домівках. Це найголовніше, і, звісно, щастя, здоров’я в новому році», — каже Віктор.

«Ми тільки прийшли, але нам вже сподобалася. Найбільше сподобалася ялинка і співи. Найголовніше — це здоров’я, воно нам потрібно всім, щоб був мир на всьому світі і всього найкращого», — говорить Інна.

«Дуже подобається концерт. Ялинка, хотілось би, щоб вона була на площі Корольова, бо трошки замало місця для нашого міста. Всього найкращого, гарно провести старий рік, щоб у новому році було краще, ніж в старому», — зичить Олег.

«Бажаю, щоб в усіх збувалися мрії так, як гарно загорілася ця ялинка», — каже Ілона.

Як 19 грудня 2021 року запалювали вогні на головній ялинці Житомирської громади, дивіться також у фоторепортажі

Нагадаємо, протягом дня 19 грудня 2021 року в центрі Житомира їздив святковий потяг з казковими героями та святим Миколаєм. А до 20:00 год. у водонапірній вежі працювала резиденція святого Миколая.

Як повідомляв Житомир.info, 16 грудня 2021 року в Житомирі почали встановлювати будиночки для майбутнього різдвяного ярмарку та атракціони. Цього року ці локації будуть на вулиці Пушкінській, біля обласної філармонії. Головна архітекторка міста Ольга Бронштейн обіцяла, що вже 18 грудня житомиряни зможуть побачити фотозону з цифрами 2022, а з 20 грудня буде встановлена фотозона з Космонавтом.

Як у 2020 році в Житомирі «по-сімейному» запалювали вогні на головній ялинці міста, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка День святого Миколая Новий рік Михайлівська  
Матеріали по темі