Влада

Голова Житомирської облради скликає позачергову сесію заради двох питань

14 February 2022, 16:16

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко скликає дев’яту (позачергову) сесію.

Про це 14 лютого повідомляє пресслужба облради.

Відповідне розпорядження Федоренко підписав 14 лютого, засідання заплановане на 15 лютого о 15:00 год.

«На порядку денному питання «Про внесення змін до Програми надання матеріально-технічної допомоги Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки на 2021-2023 роки»; «Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що напередодні політрада Житомирської обласної організації партії «Слуга народу» доручила фракціям, які представляють політсилу в місцевих радах, скликати позачергові сесії для виділення додаткових коштів на функціонування територіальної оборони регіону.

Нагадаємо, 9 лютого Володимир Федоренко повідомляв, що отримав позитивний результат тесту на COVID-19.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 січня 2022 року в Україні почав діяти закон про національний спротив, яким створюються Сили територіальної оборони: станом на 25 січня в кожному районі Житомирської області вже є окремий батальйон зі штатними військовослужбовцями, обласні підрозділи тероборони сформовані більше ніж на 70%. 1 лютого 2022 року у Верховній раді президент Володимир Зеленський підписав указ «Про першочергові заходи щодо зміцнення обороноздатності держави, підвищення привабливості військової служби в Збройних Силах України та поступового переходу до засад професійної армії».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія тероборона військкомат  
Матеріали по темі