Влада

Мер подякував житомирянам за побудову нових укріплень для захисту міста та закликав містян повертатись додому

26 February 2022, 20:16

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин подякував житомирянам за те, що будували нові укріплення для захисту міста.

Відео з подякою мер опублікував у Facebook близько 20:00 год. 26 лютого.

«Величезна подяка житомирянам за те, що вийшли й будували нові укріплення для захисту нашого міста! Разом — ми сила. Я дуже дякую всім вам за це. Я дуже прошу тих, хто не задіяний в роботах з укріплення міста, повертатись додому: до дітей, до батьків», – закликав мер.


Сергій Сухомлин також нагадав, що в місті вже починають працювати диверсійні групи.

«Ситуація не проста, в місті вже починають працювати диверсійні групи. Наші поліція, Нацгвардія, 95 бригада та інші підрозділи, Служба безпеки ефективно відпрацьовують це все. Але може статися все що завгодно. Тож у мене прохання: повертайтесь всі додому. Всі інші, хто працює по місту, дороблять необхідну роботу і теж підуть додому. Переживемо ніч і продовжимо. Все буде добре! Все буде Україна!», – сказав мер.

Нагадаємо, вранці з 25 лютого у Житомирі містяни будують укріплення та закликають долучатися. Станом на обідню пору 26 лютого на потреби оборони Житомира терміново потрібні були фургони та самоскиди.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого в центрі Житомира, біля супермаркету «Олді» на Грушевського, затримали підозрілих чоловіків. Була стрілянина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер тероборона укріплення Сухомлин  
Матеріали по темі