Події

Подробиці обстрілу села на кордоні Київської та Житомирської областей: евакуювали 14 людей

14 March 2022, 10:20

У ніч на 14 березня російські окупанти обстріли село Ставище, що на Брусилівщині. Внаслідок обстрілу зруйновано 7 будівель, ще 2 пошкоджені.

Більш детальну інформацію про обстріл Ставища надала пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Нічний удар ворога по Житомирщині. 02:40 14 березня у с. Ставище Житомирського району внаслідок ракетного удару по адміністративним будівлям постраждало 4 особи та попередньо зруйновано 7 будівель, пошкоджено 2 житлових будинки. У зруйнованих будівлях виникли пожежі. Для гасіння пожежі та проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 12 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Роботи щодо пошуку постраждалих продовжуються», – йдеться у повідомленні.

Голова ОДА, який зараз керує Житомирською військовою адміністрацією, Віталій Бунечко у відеозверненні 14 березня розповів, що зі Ставища було евакуйовано 14 цивільних осіб

«Вчора близько 3:20 ночі було обстріляно точно не військовий об’єкт – об’єкт інфраструктури «Укртелекому» в селі Ставище Брусилівської територіальної громади Житомирського району. Було евакуйовано 14 цивільних осіб, влучили в нежитлові будівлі, постраждали дві особи – отримали поранення. Інших надзвичайних подій не було. Впевнений, що ми переможемо, все буде Україна», - сказав Віталій Бунечко.


Нагадаємо, вранці 14 березня ДСНС України та поліція інформували, що близько 2:40 год. надійшло повідомлення про обстріл с. Ставища Брусилівської громади, унаслідок якого виникла пожежа. Було відомо, що двоє людей отримали поранення, їм надана медична допомога.

Також, за інформацією поліції, вранці 13 березня на АЗС у селі Ставище виявили автомобіль, який потрапив під обстріл: двоє людей, що їхали в ньому, загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл Коростень війна авіаудар Ставище  
Матеріали по темі