Події

Вночі ворог обстріляв село в Житомирському районі, є постраждалі

14 March 2022, 07:58

Близько 3-ї години ночі 14 березня окупанти завдали ракетний удар по селу Ставище Житомирського району (на кордоні Київської та Житомирської областей).

Про це 14 березня о 7:00 повідомила ДСНС України.

«14 березня о 02:40 у смт Ставище Житомирського району внаслідок ракетного удару по адміністративним будівлям постраждало 4 особи та попередньо знищено 7 будівель, проводяться пошуки. Від ДСНС залучено 12 осіб та 2 од. Техніки», -0 йдеться у повідомленні.

Фото ДСНС

Нагадаємо, після 15-ї години 13 березня росіяни знову обстріляли територію Житомирської області: авіаракета прилетіла у Малин, пошкоджений один житловий будинок і дитячий садочок, за попередньою інформацією, минулося без людських жертв.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 року Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира.

Ввечері 1 березня в результаті обстрілу Житомира на Богунії загорілися житлові будинки, повибивало вікна у міській лікарні та обласному перинатальному центрі. За попередньою інформацією ДСНС пошкоджені 10 приватних будинків, загинуло дві особи, травмовано троє. Вранці 2 березня під час ранкового брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу загинули троє людей: рятувальники з-під завалу дістали тіло ще однієї жінки, 16 осіб травмовані, серед яких 7 дітей. Відео наслідків обстрілу та розповідь очевидця дивіться тут.

Вранці 4 березня в центрі Житомира російські окупанти обстріляли з повітря школу. Рятувальники евакуювали зі зруйнованої будівлі ліцею № 25 на Малій Бердичівській 5 людей. Повідомлялося, що, за попередніми даними, внаслідок потрапляння боєприпасу жертв і постраждалих немає. Відео наслідків авіаудару по ліцею – тут.

Ввечері 7 березня ворог з повітря обстріляв нафтобази в Житомирі та Черняхові, виникли пожежі, за попередньою інформацією постраждалих немає. Станом на ранок 8 березня пожежу в Черняхові загасили, в Житомирі продовжують горіти залишки нафтопродуктів.

Увечері 8 березня окупанти обстріляли Житомир: завдали удар по гуртожитку на Корбутівці та заводу Izovat (наслідки дивіться у фоторепортажі). Вранці 9 березня поліція повідомила, що у Житомирі загинули 4 людей і ще 3 отримали поранення.

Увечері 9 березня був здійснений черговий бомбовий удар по Житомиру, за попередньою інформацією постраждало теплокомуненерго та один приватний будинок, в дитячій лікарні та міській лікарні №1 вибиті вікна. Наслідки бомбардування приватного сектору дивіться тут. Згодом мер показав уламок бомби, яка під час вечірнього обстрілу влучила у водогін біля Тетерівки.

В ніч з 9 на 10 березня вороги обстріляли блокпост у селі Стара Котельня, де загинули 5 людей, та базу UPG у Коростені, де одна людина загинула, а двоє отримали опіки, несумісні з життям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна обстріл ДСНС  
Матеріали по темі