Влада

​Оперативна інформація від силових структур України станом на 26 березня (оновлюється)

26 March 2022, 08:33

Триває тридцять перший день війни з російськими окупантами. Житомир.info продовжує відстежувати ситуацію та інформуватиме жителів Житомира та області про основні події в Україні. Оперативна інформація усіх силових структур та відомств публікуватиметься нижче.

Збережіть посилання, аби відслідковувати усі важливі події, що відбуваються в охопленій вогнем Україні. Інформація тут оновлюватиметься упродовж доби 26 березня.

Офіс Президента України. Звернення Володимира Зеленського наприкінці 31 дня повномасштабного вторгнення РФ.

«Окупантам не допоможе нічого, що вони роблять. Відключення нашого телебачення й підключення камлання московських телеведучих, листівки з пропагандою, роздача рублів. Рублів, які й у Росії скоро прийматимуть на вагу, а не за номіналом». Звернення Володимира Зеленського наприкінці 31 дня повномасштабного вторгнення РФ.


Генеральний штаб ЗСУ. Оперативне оновлення станом на 24.00 26 березня 2022 року. 24.00 26 березня 2022 року.

Тридцять перший день героїчного спротиву українського народу російському військовому наступленні продовжується.

Ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Не виконало жодної із поставлених завдань, просто частково вдалося в деяких областях.

За наявною інформацією, для вирішення проблем логістичного забезпечення окупаційних груп на території України розгорнуто до 9 батальйонів логістики та до 5 основних логістичних центрів.

Щодо дій ворога в окремих районах.

Ворог не проводив наступальних операцій на волинському напрямку. Підрозділи Збройних Сил Республіки Білорусь проводять бойові навчання на п’яти навчальних полях у Брестській, Менській та Городнянській областях.

Ворог не вів активних наступальних дій на Полісському напрямку. Він вів вогонь по підрозділах Сил оборони, обстріляв житлові території в передмісті та безпосередньо в місті Києві.

За наявними даними, перегрупуються деякі підрозділи 35-ї комбінованої армії Червоносхідного військового округу Сухопутних військ РФ, які зазнали значних втрат під час наступ. Кілька підрозділів віднесено до Чорнобиля з наступним переміщенням на територію Республіки Білорусь з метою відновлення боєздатності. Можливо, що після запровадження цих заходів, перегрупування та посилення окупаційних сил окупанти відновлять дії по блокуванню Києва з південно-західного напрямку.

На Сіверському напрямку ворог не вів активних наступ силами Центрального військового округу. Основні зусилля намагалися зосередити на консолідації та утримання раніше окупованих кордонів. Не припинили спроби блокади міста Чернігова окремимими підрозділами 41-ї комбінованої армії та 90-ї гвардійської танкової дивізії Центрального військового округу Продовжувалися обстріли житлових околиць в районах Чернігова, Іванівки та Ніжина.

Напевно, сили до роти тактичної групи підрозділів ЗСУ РФ та росгвардії, намагається втримати місто Славутич. Російські окупанти встановили пункти пропуску на в'їздах до міста.

У напрямку Броварів зупинили підрозділи ворога. Ворог був змушений перейти на оборону, виконуючи позиції інженерної техніки. В результаті бойових дій у районі Лук'янівка та Рудницьке підрозділи БТГр 30-ї окремої мотострілецької бригади зазнали значних втрат та відступили до населених пунктов Піски та Нова Басан.

Щоб надолужити втрату зброї та техніки, на напрямках селищ Великий Самбір, Дептівка, Голинка, та в напрямку Дубовязовки.

Вертольоти накрили колони з повітря.

Проводяться заходи щодо посилення захисту тилових ділянок та логістичних маршрутів, а також заходи щодо посилення адміністративного та поліцейського режиму на тимчасово окупованій території.

На Слобожанському напрямку ворог діяв за допомогою окремих підрозділів Західного військового округу та Північного флоту. У напрямку Сум ворог не вів активних наступальних сил підрозділами 1-ї танкової армії. Основні зусилля були зосереджені на перегрупуванні військ. В районі міста Харкова окупанти не вели активних наступальних операцій. Основні зусилля були спрямовані на поповнення поточних втрат, відновлення техніки та удар по цивільній інфраструктурі міста.

У напрямку Слов'янська ворог діє силами до трьох БТГ, намагаючись здобути опору в районах поселень Кам'янка, Синичне, Суха Кам'янка. Зазначається, що розвідники проводять наземну розвідку в напрямку населеного пункту Барвінкове та, ймовірно, в напрямку міста Слов'янськ.

На Донецькому напрямку ворог продовжує перегрупуватися та збирати ударні групи для відновлення наступальних дій, щоб дістатися адміністративних кордонів Донецької та Луганської областей. Основні зусилля спрямовані на взяття під контроль селищ Попасна, Рубіжне, доступ до ділянок селищ Вугледар, Новотроїцьке, а також захоплення міста-Героя Маріуполя. У Рубежне за підтримки артилерії тримав позиції у північній та північно-західній частинах міста. У Попасні за підтримки артилерії намагався провести десантно-штурмові операції, які були безуспішні, а ворог зазнав втрат. Через відсутність співпраці обстріляв мінометний обстріл власних позицій. У напрямку населеного пункту Красногорівка зробив спроби розпочати штурмові дії. це не вдалося. Воно зазнало втрат і покинуло. Продовжує штурмувати Маріуполь, наносить повітряні та артилерійські удари по цивільній та військовій інфраструкту Це не успішно.

На Таврійському напрямку змін у депо та позиції ворога не зафіксовано.

В напрямку Миколаєва окупаційні підрозділи продовжують проводити розвідку та намагаються вести вогонь по позиціях підрозділів Збройних Сил України.

Зберігайте спокій! Віримо в ЗСУ! Давайте переможемо разом! Слава Україні!

Генеральний штаб ЗСУ. Коротко. Війна. День 31. Відеодайджест

Офіс Президента України станом на 22.00

Ірина Верещук розповідає про результати роботи гуманітарних коридорів 26 березня.


93 бригади Холодний Яр станом на 19.00

Тростянець звільнений від російської окупації. Сьогодні силами 93 бригади Холодний Яр, за допомогою територіальної оборони і місцевих партизанів, місто Тростянець на Сумщині звільнили від російських окупаційних військ. Холодноярцям і вдалося вигнати з місця «еліту» російських сухопутних військ - Кантемирівську танкову дивізію. Цьому передувало ураження командного пункту разом із керівним складом 96-ї окремої розвідувальної бригади ще в перші дні оборони Охтирки і боїв за Тростянець. Зазнавши низки невдач, російська армія втікала з Тростянця, лишаючи озброєння, техніку та боєприпаси, які 93 бригада використає для звільнення інших українських міст від окупації.

ДСНС станом на 19:00

26 березня близько 16:30 у м. Львів внаслідок обстрілу на території одного з промислових підприємств для зберігання пального виникла пожежа. Інформація щодо ймовірних жертв та постраждалих уточнюється. На місці події працюють рятувальники ДСНС.

Генеральний штаб ЗСУ. Оперативна інформація станом на 18.00 26.03.2022 щодо російського вторгнення

Триває тридцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Російські окупанти продовжують ведення війни проти України.

Приховуючи реальні втрати особового складу та техніки, військове керівництво окупаційних військ намагається переконати власне населення у плановому досягненні всіх цілей поставлених збройним силам російської федерації. У зв’язку з нагальною необхідністю поповнення втрат окупанти проводять заходи прихованої мобілізації та зняття техніки з довготривалого зберігання. Так, з метою доукомплектування окремих підрозділів 4-ї танкової дивізії зі складу 1-ї танкової армії, з тривалого зберігання було знято танки Т-72. За наявною інформацією техніка знаходиться у вкрай незадовільному технічному стані та розукомплектована.

Російські загарбники продовжують активне використання транспортної мережі республіки білорусь. Відзначається зростання кількості повітряних перевезень військових вантажів з території російської федерації. Здебільшого, для перекидання ракет різних типів та боєприпасів, ворог використовує транспортні літаки Ан-124. Такий спосіб доставки обумовлений блокуванням залізничних шляхів на окремих напрямках.

Населення республіки білорусь не підтримує залучення власних збройних сил до війни, розвязаної російською федерацією проти України. Водночас, надання воєнної підтримки російській агресії та питання направлення білоруських підрозділів до України, лобіюється групою високопосадовців та генералів зі складу Ради безпеки республіки білорусь.

В населених пунктах Херсонської області фіксується посилення терору місцевого населення з боку окупантів. Здійснюють обшуки в будинках з метою виявлення учасників АТО/ООС, військовослужбовців, волонтерів та членів їхніх сімей. Мають місце численні факти викрадення жінок та катування місцевих жителів.

В окремих населених пунктах Чернігівської області окупанти здійснюють примусове розповсюдження так званої “гуманітарної допомоги” серед місцевого населення з метою створення пропагандистських репортажів російськими ЗМІ.

На тимчасово зайнятих територіях противник продовжує нарощувати систему блокпостів з метою перешкоджання переміщення місцевого населення.

Диверсійно-розвідувальні групи противника, що знаходяться на території Київської області не полишають спроб проникнення до столиці. Диверсанти переодягаються у цивільний одяг та використовуюють викрадені у цивільного населення автомобілі.

Ворог продовжує зазнавати втрат на всіх напрямках. Сили оборони методично нищать російських загарбників. Разом переможемо! Слава Україні!

Прокуратура Київської області станом на 16.00

Внаслідок обстрілу Боярки на Київщині поранено 4 мирних мешканців, у тому числі дитину -– розпочато досудове розслідування

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко в ефірі національного телемарафону

Місто рознесене вщент. Простіше порахувати ті будинки, які ще вцілили. Вбито більше 200 мирних людей. Зараз приблизно у Чернігові перебуває 120-130 тисяч містян (з приблизно 285-290 тисяч, які були до війни – ред.) Міська влада на місці, всі працюють, підтримують наше військо. Ніхто місто здавати не збирається

Керівник Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов станом на 14.00

Ворог вкотре вдарив з важкої артилерії по населеним пунктам Київщини. Зруйновано щонайменше 5 будинків, є постраждалі серед цивільного населення, в тому числі одна дитина. Як бачимо, окупанти гатять куди завгодно, по житловим кварталам, об’єктам цивільної інфраструктури, багатоповерхівкам. Цинічно винищують з «градів» громадян і їх оселі.

Офіс Президента України станом на 13.00

Ситуація щодо російського вторгнення – брифінг радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича (26.03.2022 – день).


Генеральний штаб ЗСУ. Оперативна інформація станом на 12.00 26.03.2022 щодо російського вторгнення

Триває тридцять перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави, завдання якої залишаються не виконаними. Триває підготовка та переміщення додаткових підрозділів Східного військового округу на територію України.

На Волинському напрямку противник наступальних дій не проводить. Разом з тим, відмічається виведення з пунктів постійної дислокації підрозділів збройних сил республіки білорусь на полігони.

На Поліському напрямку противник продовжує обстріли населених пунктів, активні наступальні дії не здійснює.

На Сіверському напрямку противник наступальних дій не проводив. Ворог зосереджував основні зусилля на утриманні раніше зайнятих рубежів, зазнав втрат та відступив на окремих напрямках.

На Слобожанському напрямку ворог утримує раніше зайняті рубежі, здійснює перегрупування та нарощування угруповання військ з метою здійснення наступу на окремих напрямках. Продовжує ведення обстрілів міста Харків.

На Донецькому напрямку противник зосередив зусилля на утриманні зайнятого положення та підготовці до наступу, при спробах просунутись вперед успіху не мав, зазнав втрат. Продовжував спроби штурму міста Маріуполь, наносив авіаційні удари та здійснював артилерійські обстріли по об’єктах цивільної та військової інфраструктури. Намагався здійснити просування з метою зайняття центральної частини міста. Основні зусилля противник продовжує зосереджувати на захопленні населених пунктів Попасна, Рубіжне, та підготовці до наступу на Сєвєродонецьк. На Авдіївському напрямку проводив штурмові дії та намагався розвинути наступ в напрямку населеного пункту Новобахмутівка, успіху не мав. Підрозділами Сил оборони України відбито спроби штурму населеного пункту Новомайорське та наступу у напрямку на населений пункт Красногорівка. Противник успіху не мав, поніс значні втрати та відступив.

На Таврійському напрямку противник продовжує вживати заходів з посилення контролю над окупованими територіями. Проводить фільтраційні заходи, здійснює спроби впровадити жорсткий адміністративно-поліцейський режим. Основні зусилля Сил оборони зосереджено на недопущенні просування противника у напрямках на Кривий Ріг, Запоріжжя та обороні міста Миколаїв, утриманні визначених ділянок морського узбережжя; охороні та обороні об’єктів критичної інфраструктури; звільненні тимчасово окупованих територій.

На Південнобузькому нарямку противник здійснював інженерне обладнання позицій та проводив артилерійські обстріли окремих підрозділів Збройних Сил України. Вживає заходів з відновлення боєздатності та поповнення запасів.

Ймовірно окупанти не відмовляться від спроб проведення наступальних дій, здійснення диверсій, нанесення ракетних та авіаційних ударів по важливих об’єктах військової та цивільної інфраструктури. Силами оборони України проводяться заходи з оборони пунктів базування (морських портів) у Чорноморській операційній зоні.

Разом переможемо! Віримо у Збройні Сили України! Зберігаємо спокій! Слава Україні!

Головне управління розвідки станом на 11.30

«Розконсервована» російська військова техніка повністю розкрадена, командир танкового полку – застрелився. Окупанти намагаються відновити втрати за рахунок техніки знятої з тривалого зберігання. Зокрема, на аеродромі в СМТ Клімове Брянської області (35 км від кордону України) противник розгортає ремонтно-відновлювальну базу (РВБ). Наразі ворожа РВБ намагається "поставити в стрій" значну кількість техніки, яка прибуває зі складів тривалого зберігання. Стан цієї техніки здебільшого вкрай незадовільний, що унеможливлює її повноцінне використання. Одночасно створюються місця для зберігання техніки, виведеної з ладу на полі бою.

Загалом РФ часто зіштовхується з проблемою неможливості відновлення техніки після «розконсервації» зі складів. З бойових машин повністю розкрадено оптичні прилади та електроніку з вмістом дорогоцінних металів. Зокрема, у 4 танковій дивізії РФ з’ясували, що з 10 «розконсервованих» танків лише один знаходиться в більш-менш працездатному стані. Решта – повністю розукомплектовані. Частина з них не має навіть двигунів. На даний час плани з передачі на фронт техніки, знятої зі зберігання фактично зірвано. За наявної інформації – командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії РФ – застрелився.

Офіс Президента України станом на 11.00

Ірина Верещук про заплановану на 26 березня роботу гуманітарних коридорів.


26 березня працюватимуть гуманітарні коридори евакуації за такими напрямками.

  • 1. З Маріуполя до Запоріжжя на власному транспорті. Через блокування автобусів, централізованої евакуації сьогодні не буде. В Бердянську дозаправлятимуть приватні авто маріупольців, які рухаються по маршруту гуманітарного коридору, за адресою: вул. Мелітопольське шосе, 87б. В Бердянську працюють штаби, в яких маріупольцям надається необхідна допомога. Постійні номери штабів для допомоги маріупольцям в місті Бердянськ: 0615336276, 0615335252, 0975515917, 0504397529. Постійні номери штабів допомоги маріупольцям в місті Запоріжжя: 0952204111, 0672204112, 0800503508

Маршрути евакуації в Київській області:

  • 2. Плесецьке - Фастів. Місце зборів: Будинок сільради, вул. Центральна, 57.
  • 3. Северинівка - Білогородка. Місце зборів: вул. Івана Мазепи, 20
  • 4. Бородянка - Біла Церква. Місце зборів: вул. Центральна, 331
  • 5. Червона Слобода, Рожів та Ситняки - Біла Церква. Місце зборів: торгівельний центр на вул. Лесі Українки, 46, с. Червона Слобода.

Маршрути евакуації в Луганській області:

  • 6. Лисичанськ - Бахмут. Місце зборів: РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324
  • 7. Сєвєродонецьк - Бахмут. Місце зборів: Будинок культури, вул. Хіміків, 28
  • 8. Гірське - Бахмут. Місце зборів: вул. Гагарина, 13
  • 9. Рубіжне - Бахмут. Місце зборів: вул. Чехова, 11
  • 10. Нижнє - Бахмут. Місце зборів – вулиця Паркова, 13.
  • 11. Попасна - Бахмут. Місце зборів: вул. Первомайська, 42

Також на Луганщину буде направлений гуманітарний вантаж.

Генеральний штаб ЗСУ станом на 10.00. Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 26.03 орієнтовно склали

  • особового складу / personnel - близько/ about 16400 осіб,
  • танків / tanks ‒ 575 од,
  • бойових броньованих машин / APV ‒ 1640 од,
  • артилерійських систем / artillery systems – 293 од,
  • РСЗВ / MLRS - 91 од,
  • засоби ППО / Anti-aircraft warfare systems - 51 од,
  • літаків / aircraft – 117 од,
  • гелікоптерів / helicopters – 127 од,
  • автомобільної техніки / vehicles - 1131 од,
  • кораблі /катери / boats / cutters - 7 од,
  • цистерн з ПММ / fuel tanks - 73,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня / UAV operational-tactical level - 56.
  • Спеціальна техніка / special equipment - 19.
  • Пускові установки ОТРК/ТРК / mobile SRBM system - 2.

Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

ДСНС станом на 9:00

Житомирщина: 25 березня близько 18 години внаслідок артилерійського удару в одному з населених пунктів у Коростенському районі області знищено 1 житловий будинок, частково пошкоджено 4 житлових будинки і 2 господарських будівлі. Для гасіння пожежі та проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 6 рятувальників та 1 од. техніки ДСНС. Загиблих та травмованих немає.

Харківська область: оперативна інформація станом на 07:00 26 березня 2022 року. За добу з 25 по 26 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу і здійснили 59 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Проводились пошукові роботи та розбирання завалів у Шевченківському, Київському, Індустріальному та Московському районах Харкова. Крім того, підрозділи ДСНС протягом дня здійснювали виїзди на гасіння пожеж спричинених обстрілами житлових багатоповерхівок, приватних, складських та інших будівель, що виникали у Основ’янському, Київському, Індустріальному та Московському районах міста Харкова, а також Чугуївському та Ізюмському районах області. Найбільше виїздів підрозділів служби порятунку на гасіння пожеж спричинених обстрілами було здійснено у Київському районі — 4, та у Московському районі міста Харкова — 3. Також протягом доби рятувальники виїздили на гасіння 25 пожеж пов'язаних з горінням сухої трави та очерету на відкритих територіях та природних екосистемах, загальна площа пожеж склала 35,8 Га. Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвались. Було відпрацьовано 39 адрес у місті Харкові та Харківському районі, де знаходились спрацьовані та не розірвані вибухонебезпечні предмети.

Офіс Генерального прокурора станом на 9:00

Злочини, вчинені в період повномасштабного вторгнення РФ

Командування Повітряних сил станом на ранок 26 березня

25 БЕРЕЗНЯ ЗНИЩЕНО ТРИ ЛІТАКИ, ТРИ БПЛА, ОДИН ВЕРТОЛІТ І, ЩОНАЙМЕНШЕ, П’ЯТЬ РАКЕТ РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ

25 березня ворог завдав масованого ракетного удару по території України на кількох напрямках. Тільки по території Командування Повітряних Сил Збройних Сил України було випущено шість крилатих ракет. Частину із них збила наша протиповітряна оборона, а частина таки вразила цілі. Є певні руйнування. Пожежу швидко локалізували, завали розбирають рятувальники ДСНС. Уточнюється тип ракет, завдані інфраструктурі збитки та наявність постраждалих.

Попри це протягом доби Повітряні Сили знищили три літаки російських окупантів і, щонайменше, п’ять крилатих ракет рашистів. Є інформація і з операції Обֹ’єднаних сил про збиття трьох БпЛА типу «Орлан-10», а також ураження вертольота окупантів на стоянці. Успішно відпрацювала ударна авіація Повітряних Сил, яка, під прикриттям винищувачів, завдала ракетно-бомбових ударів по колонах техніки, скупченню військ та логістиці ворога.

Генеральний штаб ЗСУ. Оперативна інформація станом на 06.00 26.03.2022 щодо російського вторгнення

Розпочалася тридцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

На окремих напрямках ворог не полишає спроб ведення штурмових дій, здійснює авіаційні нальоти та намагається нанести вогневе ураження окремим підрозділам Збройних Сил України. Успіху не має.

Окупанти продовжують вживати заходів з метою відновлення боєздатності своїх підрозділів, поповнення боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів з метою підготовки до відновлення наступальних дій. Комплектування підрозділів, що мають суттєві втрати під час ведення бойових дій з силами оборони, внаслідок браку кваліфікованих кадрів, противник здійснює особовим складом з низькими моральними якостями та особами схильними до зловживання наркотичними речовинами і алкоголем.

Ворог здійснив розгортання практично всіх підрозділів росгвардії, які дислокувалися на тимчасово окупованій території АР Крим та у окремих районах Херсонської, Запорізької та Донецької областей, з метою придушення спротиву мешканців Херсона, Генічеська, Бердянська та в окремих районах міста Маріуполя.

Окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки, порушення системи державного та військового управління.

Це пояснюється неспроможністю швидко поповнити втрати, здійснити належне перегрупування і застосування військ для підтримання необхідного темпу ведення бойових дій та досягнення кінцевої мети війни.

З врахуванням високого рівня безповоротних та санітарних втрат збройних сил російської федерації та залучення до бойових дій військовослужбовців строкової служби, проведення весняної призовної кампанії 2022 року, яка розпочинається 1 квітня цього року, може стати проблемною.

До того ж, проглядається тенденція різкого зниження кількості контрактників у співвідношенні до строкової служби. Таким чином, погіршення соціальної складової внаслідок міжнародних санкцій та втрати в ході війни у найближчі тижні ймовірно загострять проблему комплектування російського війська якісним персоналом.

Крім того, техніка що надходить зі складів зберігання та арсеналів до окупаційних підрозділів, що намагаються відновити боєздатність, перебуває у незадовільному технічному стані внаслідок недбалої попередньої експлуатації та тривалого зберігання.

Угруповання Сил оборони продовжує вести оборонну операцію на визначених напрямках, проводить стабілізаційну операцію, виконує завдання територіальної оборони.

Так, угруповання сил і засобів оборони міста Києва продовжує відбиття наступу противника, нанесення йому вогневого ураження та утримання раніше визначених оборонних рубежів.

На Донецькому і Луганському напрямках угрупованням Об’єднаних сил відбито всі ворожі атаки та завдано суттєвих втрат російським загарбникам. Українськими воїнами знищено 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки противника. Втрати загарбників у живій силі склали близько 170 осіб. Підрозділами протиповітряної оборони збито 3 літаки та 3 БПЛА ворога.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу знищило 12 повітряних цілей ворога (3 літаки, 3 БПЛА, вертоліт та 5 крилатих ракет). Ударна авіація Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченнях військ окупантів. Вірте у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Оперативну інформацію від силових структур України за попередню добу 25 березня читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна агресія спротив Генштаб Міноборони ЗСУ ДПСУ МВС Нацполіція  
Матеріали по темі