Події

​Внаслідок ракетного удару в Новограді-Волинському пошкоджено залізничні колії

8 April 2022, 11:16

Вдень 7 квітня ракетного удару зазнало місто Новоград-Волинський.

Про це увечері 7 квітня повідомив мер Новограда-Волинського Микола Боровець.

«На превеликий жаль, сьогодні наше місто зазнало ракетного удару і один з об’єктів інфраструктури був пошкоджений. Був нанесений ракетний удар, де зазнали пошкодження і транспортні засоби, і ряд інших споруд. Власне, сьогодні на цьому об’єкті ведеться обстеження і комісія працює з оцінкою всіх об’ємів пошкоджень», - розповів Микола Боровець і вкотре закликав мешканців міста не нехтувати сигналами повітряної тривоги і вчасно ховатися в укриття.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області вранці 8 квітня уточнили, що в наслідок ракетного удару в Новограді-Волинському було пошкоджено залізничну колію.

«Удень 7 квітня ворог здійснив ракетний удар по м. Новограду-Волинському, унаслідок чого було пошкоджено залізничну колію. На місці події працювала слідчо-оперативна група районного відділу поліції, працівники якої задокументували обставини події та зібрали свідчення воєнного злочину. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) КК України», - повідомили в поліції.

Окрім того, правоохоронці упродовж минулої доби вилучили боєприпаси, серед яких бойові гранати, набої та підривні пакети, у кількох громадян. Нині тривають відповідні досудові розслідування. На деокупованих територіях Народицької громади тривають безпекові роботи: фахівці-вибухотехніки проводять обстеження та розмінування населених пунктів. Відтак органи місцевої влади закликають місцевих жителів не поспішати повертатися до своїх домівок та дочекатися офіційного повідомлення про завершення вказаних робіт.

Як повідомляв Житомир.info, в перший день квітня поліцейські зафіксували наслідки обстрілів у Станишівській та Народицькій громадах, а також на Малинщині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський ракета обстріл удар залізниця колія  
Матеріали по темі