Місто

У Житомирі водоканал замінюватиме зношені мережі, жителів деяких мікрорайонів просять зробити запас води

23 April 2022, 14:13

У Житомирі 27-28 квітня водоканал прокладатиме нову ділянку магістрального трубопроводу. У зв’язку з цим буде обмежене водопостачання, тому жителів деяких мікрорайонів просять зробити запас води.

Про це 23 квітня попередила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Шановні житомиряни, зверніть увагу! 27 і 28 квітня будуть проводитися роботи із прокладання нової ділянки магістрального трубопроводу, який живить водою значну частину домоволодінь міста. Задля того, аби виконати роботи, буде спустошено трубопровід, тому на час виконання робіт буде обмежено водопостачання міста», – йдеться у повідомленні.

Водоканал звертається до житомирян, які проживають у центральній та промисловій частині міста, у районі Нижньої Польової та Богунії, із проханням зробити дводобовий запас води.

«Завдяки прокладанню нових мереж нам вдається знизити втрати води, підтримувати у мережі стабільно оптимальний тиск і зменшувати вплив трубопроводів, які зазнали корозії, на якість води, що ними транспортується. Ми працюємо задля вас!», – наголошують у комунальному підприємстві.

Фотоколаж пресслужби КП «Житомирводоканал»

Нагадаємо, 20-21 квітня у мікрорайоні Мальованка в Житомирі обіцяли перекрити рух автотранспорту у зв’язку з ремонтними роботами водоканалу із заміни водогону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода трубопровід водогін  
Матеріали по темі