Фоторепортаж

​Перемога весни. Краса Житомира під час війни. Фотопроєкт

28 April 2022, 17:30

Під час війни ми змушені бачити лякаючі, жахливі події. Вони викликають у нас гнів, сльози, розпач та негативно впливають на наш моральний дух.

Щоб підтримати містян, які залишилися у Житомирі, та тих, хто вимушено покинув рідне місто, ми запустили цикл фоторепортажів про добре і красиве. Про природу і красу нашого міста, про позитивні моменти, гарні усміхнені обличчя, про все прекрасне, яке є у нашому місті, попри війну.

Весна завжди символізувала народження життя, перемогу добра над злом. ЗСУ вже 64 добу бережуть нашу весну. Хоч нам поки і не можна ходити до лісу, природа приносить його частинки скрізь: у кожному дворі ми можемо знайти маленькі шматочки перемоги весни, у кожному парку та сквері, по дорозі на роботу, біля своєї багатоповерхівки, дачі та приватного будиночка можемо милуватися красою весни та символічною перемогою добра. Наша фотокореспондентка зібрала для вас красу весняної природи. Помічайте прекрасне, підіймайте собі настрій, адже ваш гарний настрій - це поганий настрій ворогів.

Про джмелів і красу кар'єру на околиці Житомира дивіться тут.

Фото красивих усміхнених людей тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: весна краса війна  
Матеріали по темі