Фоторепортаж

У Житомирі діти власноруч виготовляли цукерки, щоб допомогти ЗСУ. Фоторепортаж

6 May 2022, 16:57

6 травня у Житомирі для дітей організували майстер-класи з виготовлення шоколадних цукерок з нагоди Дня матері. Проте за 10 хвилин до початку почалася повітряна тривога, тож дітей евакуювали у сховище.

Тут дітей всадовили на стільці, увімкнули обігрівач та розважали працівники управління культури. Після відміни тривоги діти з криком «Ура!» приступили до майстер-класів.

На майстер-класі дітей вчили розписувати шоколадними фарбами шоколадні цукерки. З розписаних солодких виробів 3 цукерки діти подарують своїм мамам, а ще 3 будуть виставлені на продаж у кондитерській Wander, Всі кошти, отримані з продажу, будуть надіслані на підтримку ЗСУ. В цілому буде виставлено на продаж близько 90 цукерок.

Після майстер-класу деякі діти вирішили не забирати солодощі, а залишили усі цукерки на благодійність.

Нагадаємо, 5 травня на Новому бульварі у Житомирі організували майстер-класи для дітей. З нагоди Дня матері юні художники вчилися малювати квіти, орнаменти та птахів, щоби потім подарувати свої роботи матусям.

А перед Великоднем-2022 у Житомирі проводили майстер-клас з розпису шоколадних яєць.

Як у Житомирі проводили майстер-класи з виготовлення авторських листівок для українських захисників, дивіться у фоторепортажі від 4 квітня 2022 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майстер-клас День матері цукерка ЗСУ допомога дитина  
Матеріали по темі