Суспільство

У Коростенському районі поховали житомирянина, який поліг у бою з окупантами на Харківщині

24 May 2022, 16:46

У Коростенському районі 24 травня попрощалися з житомирянином, військовослужбовцем-розвідником Василем Білошицьким, який загинув у бою на Харківщині.

Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Житомирянин, військовослужбовець Білошицький Василь Миколайович. Став на захист України ще в 2014-му році. Із 2018-го — розвідник 132-го Окремого розвідувального батальйону ДШВ ЗСУ. Загинув у бою з рашистами, захищаючи Рудневе Харківської області. Вічна пам’ять… Не пробачимо!», – написав мер.

Нагадаємо, 16 травня на Смолянському військовому кладовищі у Житомирі попрощалися з військовослужбовцем 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка ДШВ ЗСУ Сергієм Яхимовичем, який загинув у бою біля села Курулька Харківської області.

17 травня в Житомирі попрощалися із загиблим військовослужбовцем Сергієм Булаєнком.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2022 року на Смолянському військовому кладовищі у Житомирі попрощалися із військовослужбовцем 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ Романом Солонинкою, який загинув у бою під с. Перемога Харківської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель війна прощання поховання десантник ДШВ 95 бригада розвідник Василь Білошицький  
Матеріали по темі