Події

У Житомирі на площі Смолянській нетверезий водій в’їхав у бетонні блоки

4 July 2022, 17:03

На площі Смолянській 3 липня трапилась дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля Opel не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бетонні блоки.

Про це 4 липня повідомила пресслужба повідомила пресслужба Патрульної поліції у Житомирській області.

«Водія з ознаками алкогольного сп'яніння виявили патрульні під час оформлення матеріалів ДТП

Вчора, близько 18-ї години, інспекторам надійшло повідомлення, що на площі Смолянській трапилась дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. Поліцейські встановили, що водій автомобіля Opel не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бетонні блоки. Від медичної допомоги керманич відмовився. Під час перевірки документів патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння у чоловіка. Від проходження освідування у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків», - йдеться у повідомленні.

Від охоронців порядку керманич Opel отримав два протоколи за ст. 124 КУпАП: порушення ПДР, що стало причиною ДТП та за ст. 130 КУпАП: керування в стані сп’яніння.

Нагадаємо, 3 липня неподалік одного із сіл Коростишівської громади Житомирської області легковий автомобіль в’їхав у кам’яний блок. Водій, житель Глибочицької громади, загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня 2021 року біля села Кам’янка Житомирського району автомобіль Toyota врізалася у бетонний блок. На місце події приїжджала бригада швидкої медичної допомоги. Однак водій та пасажири відмовилися від госпіталізації, адже травм не отримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія бетонний блок Opel нетверезий водій 
Матеріали по темі