Здоров'я

Житомирський онкодиспансер вдруге спробує придбати комп'ютерний томограф за кошти НСЗУ, очікувана вартість 36 млн грн

18 July 2022, 09:48

Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради оголосило тендер на придбання багатозрізового спірального комп’ютерного томографа для сканування всього тіла людини. Очікувана вартість закупівлі - 36 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 15 липня 2022 року на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, поставити комп'ютерний томограф переможець тендеру має до 31 грудня 2022 року. Джерело фінансування - кошти Національної служби здоров'я України.

Тендерні пропозиції КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» приймає до 16 серпня 2022 року.

Зазначимо, це вже друга спроба провести даний тендер. Перший тендер КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» оголошував 30 грудня 2021 року. Участь у торгах взяла лише одна фірма – ТОВ «Артек Медікал Груп» з ціновою пропозицією у 31 млн 970 тис. грн. Однак замовник відмінив тендер через допущення до оцінки менше двох тендерних пропозицій.

ТОВ «Артек Медікал Груп» зареєстроване у Києві. Спеціалізується фірма на неспеціалізованій оптовій торгівлі, статутний капітал – 100 тис. грн. Власником фірми є Руслан Стретович.

Нагадаємо, у МОЗ назвали медичні заклади Житомирської області, де МРТ і КТ безоплатні для пацієнтів з онкологією, зокрема це і КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2021 департамент регіонального розвитку ОДА оголосив тендер на реконструкцію частини радіологічного відділення КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» з встановленням медичного лінійного прискорювача та комп’ютерного томографа за 19,2 млн грн. У відкритих торгах взяли участь три компанії, однак 10 березня замовник відхилив усі пропозиції. Того ж дня оголосили про нову закупівлю на тих самих умовах. Тендер виграло ТОВ «Альтернатива-В» за 18 млн 696,5 тис. грн. Договір уклали 12 квітня 2021.

18 листопада 2021 року міністру розвитку громад та територій України Олексію Чернишову показали об’єкт президентської програми «Велике будівництво» - реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул. Фещенка-Чопівського, 24/4 в Житомирі.

Наступного дня був оголошений новий тендер, за яким підряднику доплатять ще 10 млн грн на завершення реконструкції онкодиспансеру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер КТ 
Матеріали по темі