Місто

У Житомирі на міському цвинтарі поховали військового, який загинув у березні, захищаючи Бучу

9 September 2022, 16:18

У Житомирі 9 вересня на Корбутівському міському цвинтарі поховали загиблого захисника Хрещенка Артура.

Про це 9 вересня повідомив Сергій Сухомлин на своїй Facebook-cторінці.

«Житомир попрощався з Героєм... Артур — випускник нашого військового інституту імені С. П. Корольова. Був бійцем Тероборони… Під час вторгнення рашистів у Бучу героїчно загинув. Трагедія у цьому невеличкому українському містечку ніколи не буде забута і пробачена людством. Артура не відразу опізнали… Його поховали як невідомого Героя. Сьогодні воїн повернувся на щиті додому…Світла і вічна пам’ять! Помстимося за кожного загиблого Героя! Не забудемо! Ім‘я кожного українського воїна житиме у пам’яті наступних поколінь! У вільній і Незалежній Україні, за яку ви віддали своє життя», - йдеться у повідомленні.

Хрещенко Артур народився 26 лютого 1988 року, загинув – 7 березня 2022 року.

Нагадаємо, захищаючи Україну від російських окупантів загинули двоє жителів Житомирської області: 2 вересня у Новограді-Волинському попрощалися із захисником Олександром Гребінцем, 1998 р. н., 3 вересня стало відомо про загибель жителя с. Кашперівка Баранівської громади Василя Савича, 01.10.1986 р. н.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня 2022 року в Житомирі на Корбутівському міському цвинтарі поховали загиблого захисника Віктора Калька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загибель війна військовослужбовець загинув прощання 
Матеріали по темі