Здоров'я

​У лікарнях Житомирської області на стаціонарі лікуються понад 200 пацієнтів, хворих на коронавірус

18 September 2022, 10:44

У Житомирській області зростає рівень захворюваності на коронавірус. За тиждень зареєстрували понад 1200 випадків захворювання на СOVID-19, що майже на 60% більше, ніж за попередній тиждень. Збільшилась і кількість госпіталізацій. У лікарнях перебувають 214 пацієнтів з коронавірусом.

Про це Житомир.info розповіла начальник відділу Департаменту охорони здоров'я Житомирської ОВА Анна Васянович.

«На сьогоднішній день в стаціонарах області знаходяться 214 пацієнтів та хворих на ковід-19. Всі ліжка централізовано забезпечені киснем. У порівнянні з минулим тиждень захворюваність в області зросла понад півтора рази. Зокрема спостерігається збільшення захворюваності в Житомирській, Бердичівській, Олевській, Брусилівській та Ємільчинській громаді», - зазначила Анна Васянович. .

Зросла кількість нових випадків ковід і серед дитячого населення. В обласній дитячій лікарні нині перебувають 24 маленькі пацієнти, з них 5 - у реанімацїї.

Нагадаємо, у житомирському ЦПМСД розповіли про рівень захворюваності на COVID-19, бустерну дозу і щеплення від грипу.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж тижня з 5 по 11 вересня 2022 року в Житомирській області зареєстрували 1295 випадків захворювання на коронавірус – майже на 60% більше, ніж за попередній тиждень. 11% хворих знаходяться на стаціонарному лікуванні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест зараження лікарня пацієнт  
Матеріали по темі