Суспільство

Захищаючи нашу країну від російських окупантів, загинули два військовослужбовці із Житомирської області

29 September 2022, 16:50

Житомирська обласна рада 29 вересня повідомила про двох загиблих захисників.

Повідомлення розміщені на Facebook-сторінці облради з посиланням на інформацію місцевих громад.

На Донеччині у бою за нашу Батьківщину загинув Сергій Лепей.

«Війна забрала життя відважного Захисника України, жителя міста Олевськ Лепей Сергія. Воїн 115 окремої механізованої бригади, механік-водій розвідувального відділення. Він загинув 25 вересня у бою за нашу Батьківщину неподалік с. Веселе, Донецької області. Йому тепер назавжди 35…Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна», - повідомляє Олевська міська рада.


Захищаючи Україну від загарбницьких рук російських окупантів, під час наступально-штурмових дій загинув Ігор Тимошенко.

«Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта. 24.09.2022 року у лісовому масиві біля м. Лиман Донецької області від осколкових поранень внаслідок ракетного удару противника під час наступально-штурмових дій загинув житель с. Мостове Тимошенко Ігор Васильович, 24.08.1996 р.н. Кулеметник механізованого батальйону в/ч А7014 Ігор Васильович віддав своє життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам`яті та наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі... Вічна шана і пам'ять Герою...», - повідомляє Андрушівська міська рада.


Нагадаємо, у Житомирі поховали Аніканова Дениса, який загинув 21 вересня, захищаючи східні рубежі України.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня 2022 року у Житомирі попрощалися із Віталієм Котковим, загиблим десантником, який боронив Україну з 2014 року та загинув 18 вересня, боронячи східні рубежі України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець захисник загибель загиблий Лепей Тимошенко 
Матеріали по темі