Влада

У КП «Житомирводоканал» – новий керівник, який раніше очолював комунальне підприємство у Кропивницькому

4 October 2022, 11:19

У КП «Житомирводоканал» міської ради – новий керівник: з понеділка, 3 жовтня, обов’язки директора підприємства виконує Роман Ілик.

Про це 4 жовтня повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Від початку цього тижня «Житомирводоканал» очолив новий керівник. Обов’язки директора водопостачального підприємства міста від 3 жовтня виконує Роман Ілик. Відповідне розпорядження про покладання обов’язків було підписане Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним 30 вересня», – йдеться у повідомлені.

Зазначається, що Роман Ілик закінчив Державний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Інженер-механік» та «Економіст».

З 2002 по 2011 рік працював на КП «Стрийводоканал» (пройшов шлях від майстра водопровідних мереж до головного інженера), з 2011 по 2021 був генеральним директором ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

До слова, на сайті Обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» оприлюднена більш детальна біографічна довідка щодо Романа Ілика.



Скриншот з сайту ОКВП «Дніпро-Кіровоград»

Зауважимо, що станом на 11:00 год. 4 жовтня на сайті Житомирської міської ради немає розпорядження про покладання обов’язків директора водоканалу на Романа Ілика.

Нагадаємо, 12 серпня 2022 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження про покладання обов’язків керівника КП «Житомирводоканал» на фінансового директора цього підприємства Ольгу Огороднік.

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня 2022 року мер звільнив директора комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна, який керував КП з 2016 року, у зв’язку із закінченням дії контракту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал Ілик призначення  
Матеріали по темі