Фоторепортаж

Монетниці з трактором і танком, синьо-жовті прикраси: патріотичний Житомир у деталях. Фоторепортаж

7 October 2022, 13:39

Поступово наші фоторепортажі про патріотичний Житомир перетворюються на невеликий проєкт.

Хоча сторінка сайту Житомир.info потрапляла під «санкції» Facebook через патріотичний фоторепортаж, ми продовжуємо показувати нашу моральну підтримку захисникам, яка є у місті скрізь, навіть у дрібницях.

Місто захищають «їжаки», розписані патріотичними кольорами.

Щодня все більше людей оточує себе патріотичною символікою, і ти лише усміхаєшся, коли хтось дістає в обід такий же, як в тебе, патріотичний лоток для їжі, або ж пригощає цукерками з легендарним Патроном чи патріотичними написами.

З динаміків у кав'ярнях лунають пісні про потоплений корабель, пса Патрона та інші жартівливі пісні, які вже перетворилися на фольклор. Каву ж більшість барист наливають у стаканчики з патріотичними малюнками та написами.

Розраховуючись на касах магазинів, ми кладемо кошти у патріотичні монетниці. У вікнах держустанов та приватних будинків можна побачити різноманітні варіації прапорів України.

Дівчата та жінки свідомо і підсвідомо обирають патріотичні прикраси, а майстри манікюру мають цілий асортимент патріотичних слайдерів, які користуються шаленою популярністю.

Продавці у вітринах демонструють різноманітний одяг з вишиванками та патріотичними написами, а за покупками люди ходять з патріотичними сумками.

Ну а вуличні «художники» замість лайливих слів на стінах пишуть все, що думають про загарбників.

Яким був патріотичний Житомир навесні 2022 року, дивіться тут, а влітку 2022 – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патріотична символіка патріотизм  
Матеріали по темі