Місто

У Житомирі поліцейські «завітали» на дискотеку до закладу, який працював під час комендантської години

13 October 2022, 14:46

Уночі 9 жовтня в Житомирі поліцейські під час комендантської години зафіксували роботу розважального закладу, де власники влаштували нічну дискотеку. Згодом військовозобов’язані чоловіки, які розважалися на дискотеці, отримали повістки від уповноважених осіб. Також за результатами проведених заходів правоохоронці направили до Житомирської міської ради подання щодо режиму роботи закладу.

Про це 13 жовтня повідомило Житомирське районне управління поліції.

«9 жовтня уночі під час чергового профілактичного відпрацювання міста Житомира до поліцейських надійшло повідомлення про спричинення тяжких тілесних ушкоджень молодикові в одному з розважальних закладів обласного центру. Усі наряди, які перебували поблизу на маршрутах патрулювання, негайно відреагували на виклик та прибули на місце події. Як виявилося, власники цього закладу, зачинивши двері зсередини, влаштували в одній з дальніх кімнат дискотеку з алкоголем та розвагами, зухвало ігноруючи обмеження, встановлені комендантською годиною», – йдеться у повідомленні.

Тож правоохоронці, військовослужбовці та громадськість, які прибули на виклик, вжили усіх необхідних заходів та на законних підставах зайшли у приміщення для припинення правопорушення та встановлення винних осіб у вчиненому кримінальному діянні.

Під час проведення невідкладних слідчих дій у цьому закладі поліцейські виявили понад два десятки людей, переважна більшість з яких – молоді чоловіки.

Усіх присутніх поліцейські доставили до райуправління поліції для перевірки на причетність до вчинення вказаного діяння та інших правопорушень. Окрім того, військовозобов’язані чоловіки отримали від уповноважених осіб повістки до воєнкоматів для уточнення відомостей щодо можливості їх призову на службу у ЗСУ.

Також за результатами проведених заходів правоохоронці підготували та направили до Житомирської міської ради подання щодо режиму діяльності розважального закладу у подальшому (поки відповідним рішенням міськради він встановлений як цілодобовий).


Житомирянам, нагадують, що на території міста введено комендантську годину з 00:00 до 5:00.

«Поліцейські постійно проводять превентивні заходи для попередження та запобігання кримінальних й адміністративних правопорушень, дотримання обмежень, визначених режимом воєнного стану. Тож закликаємо вас подбати про свою безпеку та дотримуватися встановлених правил», – зазначають у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 12 жовтня на Богунії в Житомирі під час комендантської години нетвереза водійка Chevrolet в’їхала у будівлю. На щастя, ніхто не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нічний клуб рейд повістка  
Матеріали по темі