Фоторепортаж

На «бюджетну» сесію Житомирської міської ради пластуни принесли Вифлеємський вогонь. Фоторепортаж

15 December 2022, 11:52

Чергова сесія Житомирської міської ради 15 грудня почалася з передачі Вифлеємського вогню, який принесли пластуни.

Вихованці Пластового молодіжного центру привітали присутніх на пленарному засіданні щедрівкою Соломії Кейван «Пісня Вифлеємського вогню миру» та запалили ліхтарик від вогню, переданого з місця народження Ісуса Христа. Депутати подарували дітям книги та солодощі.

На розгляд депутатів виносять 100 питань порядку денного, серед яких половина – «земельні». На засіданні також затвердили бюджет Житомирської міської територіальної громади на наступний рік, проєкт якого 7 грудня погодили на засіданні міськвиконкому: загальний фонд місцевого бюджету на 2023 рік планується затвердити в сумі 2 млрд 965,2 млн грн, в резервний фонд закладатиме 361,3 млн грн.

Нагадаємо, перші питання, за які проголосували депутати на сесії 15 грудня – про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом І ступеня» керівника та співзасновника благодійного фонду «Хлібний дім» Маргуліса Аркадія Нухимовича та присвоєння звання «Почесний громадянин міста Житомира» (посмертно) житомирському краєзнавцю Мокрицькому Георгію Павловичу.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 12 грудня 2022 року в Житомирі на залізничному вокзалі пластуни зустріли Вифлеємський вогонь миру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі