Місто

На ділянці в центрі Житомира, яку виділили прокуратурі для будівництва багатоповерхівки, розмістять офіс з продажу житла

24 January 2023, 17:48

Влада Житомира планує погодити проведення благоустрою території та розміщення офісу з продажу/придбання житла на вул.Велика Бердичівська, 49-а.

Відповідний проєкт рішення виконкому 24 січня оприлюднили на сайті міської ради.

«Погодити обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Аартхаус Центр» проведення благоустрою території та розміщення строком на 1 рік офісу з продажу/придбання житла (без реєстрації права на об'єкт в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно) в запланованому до будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Велика Бердичівська, 49-а, з дотриманням норм, правил та державних стандартів, згідно з ескізним проєктом, виконаним суб'єктом господарювання, який має відповідний кваліфікаційний сертифікат, що додається. Роботи по благоустрою території та розміщення офісу проводити після погодження з відповідними службами інженерної інфраструктури міста, управлінням патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції, а також згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню відповідно до Порядку», - йдеться у проєкті рішення.

Обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Аартхаус Центр» зареєстрований в листопаді 2021 року в селі Оліївка Житомирського району, ЖБК має чотирьох засновників: Скок Дмитро Петрович (м.Запоріжжя), Танська Катерина Ігорівна (с.Оліївка Житомирського району), Рудик Сергій Михайлович (м. Нетішин Хмельницької області), Рудик Лариса Анатоліївна (с.Оліївка Житомирського району).

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 5 липня 2021 року депутати проголосували за надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення обласній прокуратурі земельної ділянки площею 0,3 га на вулиці Великій Бердичівській, 49-а: на ділянці, яка знаходиться в дворах напроти ЖДУ ім.Івана Франка, поряд з гуртожитками цього університету, планували будувати багатоповерхівку. А згодом міська рада віддала Житомирській обласній прокуратурі цю земельну ділянку в постійне користування: таке рішення ухвалили на сесії 23 вересня 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком житло прокуратура вул. Велика Бердичівська будинок 
Матеріали по темі