Суспільство

Народний депутат Олег Черпіцький відкрив двері до парламенту житомирстким студентам. ФОТО

27 June 2008, 17:50

 

Сучасній молоді потрібно розвивати критичне мислення, вважає нардеп Олег Черпіцький: «Спочатку з являються демократичні люди, а вже потім демократичний політичний, економічний і соціальний порядок».

 

 

Бютівець організував 24 червня для кращих студентів міста екскурсію до Верховної Ради, й запевняє, що робитиме це надалі. Цього року він восени планує провести конкурс серед учнів старших класів та молоді міста Житомира на кращу статтю з правової тематики, у якій учасники представлять свої знання прав людини та законів України.

«Переможці не лише поїдуть до Верховної Ради, а й зустрінуться з відомими українськими політиками» - запевняє депутат.

«Екскурсія до ВР, спілкування з політиками різних рівнів для молоді сьогодні є життєвонеобхідними, адже вони породжують дискусію, у якій народжуються вільні індивідуальні думки, погляди мислячих українців -  вільних і незаангажованих».

На думку Олега Черпіцького, гармонійний розвиток України – у формуванні критично-мислячого молодого українця, формування світогляду якого має базуватися на одвічних принципах демократії: «свобода», «відкритість», «поінформованість» та підвищені правової культури.

Студенти з цікавістю слухали гіда (працівника інформаційного відділу апарату Верховної Ради) та фотографувалися біля картини «Державотворення».

 

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі