Місто

Житомиряни скаржаться на відсутність води, у водоканалі нагадують про роботи з підключення нового трубопроводу

4 February 2023, 11:09

Житомиряни вранці 4 лютого почали скаржитися на відсутність води в різних районах міста.

Офіційних повідомлень від комунального підприємства «Житомирводоканал» не було, а на «гарячій лінії» підприємства повідомили, що зниження тиску води пов’язано з роботою підрядників.

«Така ситуація сьогодні буде до 17-ї години, знижений тиск води. До 7-ї години ранку вода була, сьогодні субота і всі включають воду, тому така ситуація. Підрядники перекладають трубопровід, тому така ситуація буде ще кілька днів», - пояснили у водоканалі.

Зауважимо, що 31 січня КП «Житомирводоканал» повідомляло про «фінальні акорди реконструкції найважливішої для життєзабезпечення міста водної артерії».

«Найближчі кілька днів на цій ділянці водогону будуть виконані такі види робіт: гідродинамічні випробування; промивка та дезінфекція трубопроводу; переврізка новопрокладеної мережі; введення трубопроводу в експлуатацію. Паралельно по всьому периметру проведення робіт тривають роботи з благоустрою. Щодня з 17:00 до 21:00 та з 5:00 до 9:00 наші фахівці виконують ряд заходів, які дозволяють стабілізувати тиск подачі води в центральній частині міста», - йшлося у повідомленні.

Скріншоти коментарів на Facebook-сторінці КП «Житомирводоканал»

Нагадаємо, 27 січня КП «Житомирводоканал» попереджало про зниження тиску води в центральній частині Житомир впродовж 10-14 діб: почали перепідключати новий трубопровід.

Як повідомляв Житомир.info, 18 жовтня 2022 року в КП «Житомирводоканал» розповідали, що наприкінці жовтня розпочнуть прокладати останню ділянку північного магістрального трубопроводу протяжністю в 600 метрів: ці роботи вплинуть на тиск води, особливо в центральній частині міста. 27 жовтня пресслужба КП «Житомирводоканал» повідомила про початок робіт з прокладання останньої ділянки північного і вже 7 листопада водоканал, завершивши підготовчі роботи, розпочав прокладати останню ділянку північного магістрального трубопроводу.

Станом на 22 грудня 2022 року КП «Житомирводоканал» завершувало роботи з прокладання північного магістрального трубопроводу і в січні, по завершенню свят, планували провести переключення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода тиск води 
Матеріали по темі