Події

Подробиці ДТП неподалік Житомира: внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою і бусом травмувалися двоє людей

13 February 2023, 11:17

Неподалік Житомира 11 лютого сталася ДТП за участю трьох автомобілів: легковика Volkswagen Golf, вантажівки Scania та буса Mercedes Benz Sprinter. В результаті зіткнення травмувалися двоє людей.

Подробиці ДТП 13 лютого повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16:00 на 143 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Сонячне.

«Попередньо, водійка автомобіля Volkswagen Golf, 48-річна жителька м. Києва, здійснюючи маневр обгону, зіткнулася з вантажівкою Scania, яка рухалася у зустрічному напрямку. Після цього відбулося лобове зіткнення легковика з бусом Mercedes Benz Sprinter під керуванням 23-річного житомирянина», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали водійка та пасажир легковика, 48-річний житель Пулинської громади. Їх ушпиталили до лікарень м. Житомира.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини, що призвели до автопригоди.

Нагадаємо, після 17-ї години 11 лютого пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомляла, що на трасі Київ – Чоп, поблизу села Оліївка Житомирського району трапилася ДТП з постраждалими. Рух транспорту у напрямку Рівного був ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2023 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області зіткнулися 4 автомобілі: Hyundai Santa Fe, Renault Trafic, Audi та Volkswagen. Унаслідок ДТП постраждали четверо людей, серед яких двоє дітей, 3 та 11 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія об’їзна Сонячне  
Матеріали по темі