Місто

УКБ Житомирської міської ради знову взялося за реконструкцію скверу на майдані Станишівському

13 February 2023, 13:33

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради замовило проектно-вишукувальні роботи по об’єкту: «Реконструкція частини території благоустрою з влаштуванням скверу за адресою: м. Житомир, майдан Станишівський, 7».

Оголошення про проведення тендеру не було, інформацію про укладений договір на виконання робіт УКБ оприлюднило в системі «Прозорро» 10 лютого 2023 року.

Проєктно-вишукувальні роботи за 91 тис. 076 грн буде виконувати ФОП Пославський Олександр Анатолійович. Термін виконання робіт – до 20 травня 2023 року.

«Термін виконання робіт може бути продовжений за згодою сторін у разі продовження строку дії воєнного стану в Україні, але у будь-якому випадку до повного виконання сторонами всіх обов’язків», - зазначено в додатку до договору, яким розписаний календарний план.


Нагадаємо, на початку 2022 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило чотири тендери на виготовлення проєктів реконструкції скверів з проведенням благоустрою у різних районах міста, в переліку був і сквер на майдані Станишівському. В тендері на виконання проєктних робіт по об’єкту: «Реконструкція частини території благоустрою з влаштуванням скверу за адресою: м. Житомир, майдан Станишівський, 7» з початковою вартістю 90 тис. грн брали участь дві фірми. 18 лютого переможцем було визнане ТОВ «Астреія+» з пропозицією 82 тис. 950 грн, але протоколом від 17 березня 2022 року закупівлю відмінили через «відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг».

Як повідомляв Житомир.info, реконструкцію скверу на Мальованці у Житомирі вартістю майже 2 млн грн, яку мали завершити до 1 вересня 2022 року, перенесли на 2023 рік через «обставини непереборної сили» і затримку фінансування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер проєкт тендер УКБ майдан Станишівський реконструкція паперова фабрика 
Матеріали по темі