Місто

У Житомирі охочі вступити до спецбригади поліції «Лють» розповіли про свою мотивацію

17 February 2023, 17:10

Триває набір добровольців до штурмових бригад «Гвардія наступу», які звільнятимуть окуповані території. 17 лютого у ГУНП у Житомирській області відбулося засідання комісії, на якій розглядали кандидатів на службу до спецбригади поліції «Лють».

«Поліцейська комісія звертає увагу на вмотивованість людей, на готовність служити батьківщині, на їх підготовку, наскільки вони готові фізично і психологічно. Так як вони будуть проходити службу у поліції, то ми звертаємо увагу на їх знання», - розповідає представник Міністра внутрішніх справ України Олександр Науменко.

Одні хочуть зробити внесок у перемогу, інші хочуть вигнати ворога із рідного краю – кандидати розповідають, чому хочуть доєднатися до штурмових бригад.

«Я з Херсону приїхав у пошуках мирної долі. Все побачив, коли ще був у Херсоні. Всіх цих орків на вулиці, їх танки, БТРи. Бачив на власні очі, як вони хазяйнують у нас у Херсоні, таке мені не подобається. Хотів би вигнати орків зі своєї землі», - ділиться кандидат Володимир Діденко.

«Надіємося, що нас всіх приймуть і всі зможуть ефективно робити свою роботу і, дай Боже, всі повернуться додому живими та цілими, зробивши той відрізок роботи, який передбачений законом та країною», - сказав кандидат Богдан Степанчук.

«Хочу захищати свою країну, не хочу сидіти на місці. Хочу зробити хоч мінімальний внесок у нашу перемогу», - говорить кандидатка Дар’я Бійчук.

Набір до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції, а також до «Гвардії наступу», триває. Усі бажаючі можуть долучитись, подавши анкету онлайн на сайті nabir.np.gov.ua.

Як працює рекрутинговий центр «Гвардії наступу» у Житомирі дивіться тут.

Нагадаємо, 3 лютого 2023 року на Житомирщині оголосили набір добровольців до штурмових бригад «Гвардія наступу», які звільнятимуть окуповані території.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лють Гвардія наступу штурмова бригада  
Матеріали по темі