Події

У Житомирській області через негоду без світла залишилися 8 населених пунктів, а на дорозі через повалене дерево утворився затор

21 February 2023, 12:08

Минулої доби через негоду в Житомирській області без електропостачання лишилися 5 ліній електропередач та 8 населених пунктів, а на одній із автодоріг через повалене дерево утворився затор.

Про це 21 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Минулої доби рятувальники області залучалися на прибирання поваленого негодою дерева, що перекривало рух на автодорозі Андрушівка-Міньківці Бердичівського району. На місці події утворився затор. За допомогою бензопили рятувальники розрізали повалене дерево на шматки та прибрали їх на узбіччя», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними ДСНС, через сильний вітер та дощ на території області без електропостачання минулої доби залишилось 5 ліній електропередач та 8 населених пунктів Коростенської, Баранівської, Овруцької, Попільнянської Чуднівської територіальних громад. Для відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, упродовж вихідних, що минули, 18-19 лютого, у Житомирській області була вітряна погода. Поривчастий вітер ламав гілки й валив дерева, а також розвертав дорожні знаки на автошляхах. Тож дорожники працювали над ліквідацією наслідків негоди, а напередодні вихідних синоптики попереджали, зокрема, про сильні пориви вітру в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2022 року у Житомирській області негода знеструмила понад 20 населених пунктів, рятувальники 6 разів виїжджали прибирати повалені дерева та витягли із заметів майже півтора десятка автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дерево негода рятувальник ДСНС рятувальники знеструмлення 
Матеріали по темі