Події

У Житомирі на перехресті впало дерево, комунальники кажуть про значну кількість подібних повідомлень

21 February 2023, 17:59

В районі перехрестя вулиць Шевченка і Князів Острозьких у Житомирі 21 лютого впало дерево.

Про це Житомир.info повідомив читач та надіслав до редакції відповідні фото й відео.

Ймовірно, дерево не витримало штормового вітру. Судячи з наданих файлів, воно викорчувалося з корінням й перекрило дорогу. Видно, що такий «шлагбаум» до вподоби дітям – ті залюбки «відпочивають» на поваленому стовбурі.

Але комунальники взялися ліквідовувати наслідки негоди – вони розпилюють дерево й прибирають його з проїжджої частини.

Директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта у коментарі Житомир.info розповів, що нині комунальники отримують чимало повідомлень про падіння дерев.

«На щастя, у цьому випадку не постраждали ні техніка, ні люди. Але, як бачимо, на вулиці дуже вітряно, і зараз отримуємо багато повідомлень про повалені дерева в інших частинах міста. Про наслідки буде відомо згодом», – зазначив Олександр Волокіта.


Відео читача

Нагадаємо, 20 лютого 2023 року через негоду в Житомирській області без електропостачання лишилися 8 населених пунктів, а на автодорозі Андрушівка – Міньківці в Бердичівському районі через повалене дерево утворився затор.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж вихідних, що минули, 18-19 лютого 2023 року, в Житомирській області була вітряна погода. Поривчастий вітер ламав гілки й валив дерева, а також розвертав дорожні знаки на автошляхах. Тож дорожники працювали над ліквідацією наслідків негоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дерево Зеленбуд Волокіта вітер негода  
Матеріали по темі