Місто

У Житомирі родинам п’ятьох загиблих захисників передали ордени

22 February 2023, 13:41

У Житомирі членам родин загиблих Захисників України передали державні нагороди (посмертно).

Про це 22 лютого повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Орденом «Данила Галицького» (посмертно)

Васильєв Філіп Євгенійович

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Гаврилюк Сергій Григорович

Повшедний Ігор Володимирович

Суханюк Максим Олександрович

Хомюк Володимир Йосипович

«Жодні слова не втамують біль втрати… Завдяки таким Героям — Україна живе, Україна Незалежна… Війна забирає в нас найкращих. Дякую вам за те, що виховали Героїв… Вічна пам’ять загиблим… Слава Україні!» — сказав секретар міської ради Віктор Клімінський.

«Хлопці, дівчата, юнаки, жінки, всі хто загинув у боротьбі — це все не дарма. Ми переможемо московитів. Ми відбудуємо Україну наших мрій. Задля тих, хто загинув, хто бореться, задля наших дітей, які будуть тут жити і радіти. Дякую всім рідним загиблих від імені ЗСУ за виховання, за ваших Героїв, за наших Героїв…», — наголосив генерал-майор, ректор ЖВІ імені Корольова Олександр Левченко,.

«Маємо єднатись в ім’я нашої України. Захисники, як Янголи, молять із небес за нас усіх…», — зазначила директорка міського центру соціальних служб міськради Ольга Юрченко.

Як повідомляв Житомир.info, 2 грудня 2022 року у Житомирі рідним чотирьох загиблих захисників (Сергія Кузьменка, Геннадія Нечитайла, Дмитра Яковця, Олександра Ковнацького) передали державні нагороди – ордени й нагрудний знак.

А 16 грудня 2022 року в Житомирі батькові загиблого воїна Дмитра Карбовського вручили орден «За мужність III ступеня (посмертно).

21 грудня 2022 року на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міської ради дружині та донькам Героя Максима Бугири вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

25 січня 2023 року в Житомирі міський голова та секретар міської ради рідним чотирьох загиблих українських захисників передали державні нагороди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: орден відзнака нагорода президентська відзнака загиблий військовий  
Матеріали по темі