Суспільство

Погода у Житомирській області на початку весни: до 6 градусів тепла і без опадів

27 February 2023, 14:35

Упродовж робочого тижня на рубежі зими й весни, 27 лютого-3 березня, у Житомирі та області нічний мороз чергуватиметься з денним «плюсом» – у денні години очікується щонайбільше 6 градусів тепла. Істотних опадів не передбачається, в окремі дні можливий туман.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

28 лютого, вівторок

По Житомиру: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 3-5°C морозу, вдень 1-3°C тепла.

По області: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7°C морозу, вдень від 2°C морозу до 3°C тепла.

1 березня, середа

Хмарно. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5°C морозу, вдень від 1°C морозу до 4°C тепла.

2 березня, четвер

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман, слабка паморозь. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5°C морозу, вдень 1-6°C тепла.

3 березня, п’ятниця

Без істотних опадів. Температура вночі 0-5°C морозу, вдень 1-6°C тепла.

На вихідних очікуються невеликі опади.

Нагадаємо, останні вихідні зими, 25-26 лютого 2023 року, у Житомирі дощило, як і прогнозували синоптики. Проте в суботу відчувався подих весни: на термометрах було до +11 градусів за Цельсієм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики лютий дощ зима  
Матеріали по темі