Місто

У Житомирі попрощалися з двома бійцями, які загинули на Сході, відбиваючи атаки російських окупантів

6 March 2023, 13:29

У Житомирі в останню путь провели двох захисників: Дмитра Згерського та Олександра Костецького, які загинули наприкінці лютого на Сході країни.

Про це 6 березня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Згерський Дмитро Генріхович (26.10.1984 — 18.02.2023)

Народився у Житомирі, закінчив Ліцей №25. Займався ремонтом автомобілів, захоплювався класичною літературою та фільмами. Із початком повномасштабної агресії рф в Україні добровільно долучився до лав однієї із десантних бригад ЗСУ. Загинув, захищаючи від атак російських окупаційних сил одне із міст на сході України.

Костецький Олександр Віталійович (18.01.1976 — 20.02.2023)

Народився у Житомирі, закінчив Ліцей №16. Здобув спеціальність електрогазозварника в ПТУ №6, проходив строкову службу в ЗСУ. Працював на місцевих підприємствах. Захоплювався історією, грав на гітарі. Після початку повномасштабної агресії рф в Україні, добровільно долучився до лав однієї із піхотних бригад ЗСУ. Загинув, відбиваючи атаки російського агресора на сході України.

Нагадаємо, 2 березня у Житомирі в останню путь провели захисника з 95-ї ОМБр Максима Расновського, який героїчно загинув на Сході.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого 2023 року у Житомирі в останню путь проводжали двох військових: Миколу Павленка та Іллю Черняка. 24 лютого 2023 року в Житомирі прощалися з трьома захисниками, полеглими на війні: Павлом Гвоздицьким, Олександром Іщуком, Олександром Усковим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець захисник загибель загиблий поховання прощання Згерський Костецький 
Матеріали по темі