Фоторепортаж

Який вигляд має колишній кінотеатр «Космос» через кілька тижнів після пожежі. Фоторепортаж

20 March 2023, 14:42

2 березня містяни занепокоїлися через густий дим довкола колишнього кінотеатру «Космос», який не використовували з 2004 року.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що у приміщенні горіло 15 квадратних метрів сміття при вході.

Пожежу швидко локалізували, проте виникло сильне задимлення, яке і викликало занепокоєння у містян. Хоча після пожежі вже минуло кілька тижнів, тут досі стоїть запах кіптяви і диму. Візуально приміщення від пожежі не постраждало. Через дах, який протікає, тут досить сиро і навіть стоять калюжі на підлозі. Який вигляд має колишній кінотеатр після пожежі дивіться у галереї.

Нагадаємо, удень 2 березня загорівся колишній кінотеатр «Космос», що в мікрорайоні Польова у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2019 року колишній працівник житомирського кінотеатру «Космос» провів екскурсію занедбаною будівлею.

11 листопада 2019 року в програмі «Тема дня» на Житомир.info, відповідаючи на запитання слухачів, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин казав, що у грудні 2019 року житомирянам запропонують проголосувати за реконструкцію кінотеатру «Космос» під дитячий експериментаріум або підтримати два інших проєкти нового бюджету участі.

У 2020 році на голосування в Житомирі планували винести три великі проєкти бюджету участі: створення «Експериментаніуму» в кінотеатрі «Космос», реконструкція Старого бульвару та реконструкція Нового бульвару.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кінотеатр Космос  
Матеріали по темі