Фоторепортаж

Як у Житомирі прибирають від снігу тротуари та дорогу на Грушевського і Троянівській. Фоторепортаж

29 March 2023, 13:53

Вдень 28 березня Житомир засипало снігом. Комунальники понад добу працюють над усуненням наслідків негоди – розчищають та посипають тротуари, а на проїжджій частині працює спецтехніка.

Тротуари на центральних вулицях завжди в пріоритеті на очистку, тож ми вирішили «проінспектувати» частину вулиці Грушевського (від Покровської) та Троянівської (до Мальованської Набережної).

Вулицею Троянівською часто користуються люди з порушеннями зору, а вулиця Грушевського проходить біля навчальних закладів та великого торгівельного комплексу, тож на цих вулицях ходить досить багато людей.

З самого ранку тут вже працюють комунальники, але деякі ділянки вулиць лишаються «недоторканними» – містяни скаржаться, що зранку бачили, як снігоприбиральний трактор не міг прочистити тротуар через запарковані на ньому автівки.

Частина Троянівської, біля Подільського мосту, розчищена ідеально, до асфальтного покриття.

На мосту вдень працюють працівники КП «Штучні споруди», посипаючи тротуари.

Гортайте слайдер та дивіться, який вигляд мають після негоди тротуари на Грушевського та Троянівській.

Нагадаємо, з самого ранку 28 березня у Житомирі на зміну теплій і сонячній погоді прийшло різке похолодання до 0 градусів та дощ з мокрим снігом. Ближче до обіду снігопад, який супроводжується поривчастим вітром, посилився, і зараз Житомир вкритий снігом, який на дорогах перетворюється у брудну «кашу».

Як повідомляв Житомир.info, синоптики прогнозували в Житомирській області в ніч з 27 на 28 березня погіршення погодних умов, яке триватиме до 31 березня: мокрий сніг, мороз уночі та ожеледиця на дорогах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг негода прибирання снігу снігопад Грушевська Троянівська 
Матеріали по темі