Місто

Шляховики та житомирські комунальники відзвітували про нічну боротьбу з наслідками квітневого снігопаду

5 April 2023, 10:43

Ніч на 5 квітня у Житомирі та області виявилася сніжною. Тож на дороги міста вийшла снігоприбиральна техніка. Комунальники також посипали шляхи піскосумішшю.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Через погіршення погодних умов вночі на дорогах міста працювала спецтехніка КП «УАШ». Чистили від снігу та посипали автомагістралі й шляхопроводи 6 одиниць комунальної техніки. Використано приблизно 60 тонн піскосуміш. Додатково розчищались перемети на вулиці Саєнка та дороги на село Вереси», – йдеться у повідомленні.

А Служба автомобільних доріг у Житомирській області звітує про прибирання від снігу доріг державного значення.

«Негода знову відвідала Житомирщину. Сильний снігопад минулої ночі вивів дорожню техніку на автошляхи держзначення. В оперативному режимі проводили очистку від снігу, обробку покриття доріг протиожеледними матеріалами. Було задіяно 42 робітника та 37 спецмеханізмів. Проїзд дорогами державного значення області забезпечено. Наразі покриття доріг мокре, місцями снігова каша. Проводиться інспектування аварійно-небезпечних ділянок доріг», – розповідають у САД.


Відео САД

Зазначається, що на найближчі дні синоптики прогнозують посилення вітру, підвищення температури повітря та дощі. Вночі 6 квітня місцями пориви вітру до 15-20 м/с. Температура вночі +1..+6°, вдень +7..+12°. Вдень 7 квітня місцями невеликий дощ, в решту часу - помірний дощ. Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с.

Водіїв просять враховувати погодні умови при плануванні подорожей автотранспортом.

Якщо виникла надзвичайна ситуація на дорозі, варто звертатися на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, у Службі автодоріг попереджали, що в ніч із 4 на 5 квітня на Житомирщині місцями очікується мокрий сніг, на дорогах ожеледиця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг снігопад негода снігоприбиральна техніка піскосуміш  
Матеріали по темі